Vadegust
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Poblenou (II)

graph –> Seguim la nostra volta gastronòmica pel barri del Poblenou just en el punt on vàrem acabar la primera part, a la zona del carrer Llull, cantonada amb el carrer Espronceda. Just al número 78 d’aquest carrer hi ha la pizzeria Il Gufo coi Baffi, un local que té entusiasmats als seus clients per la qualitat de les pizzes. Seguint per aquest carrer, al número 51 hi trobem el Bar Andalucia, on es pot gaudir de bones tapes amb accent andalús. Al carrer Llull, al número 246 hi trobem el Bar Restaurante Júpiter, que ofereix cuina casolana.Barri avall, al número 183 del Passeig Taulat, hi ha el restaurant Delaparra, un establiment on hi destaca la seva brasa. Seguim cap a la plaça de Júlio González, on al número 3 hi trobem el restaurant La Carmanyola, un local amb terrassa on fer unes tapes. A la mateixa plaça, al número 4, hi ha el restaurant Steam & Coal, que ofereix cuina mediterrània tradicional. I al número 10 hi ha el restaurant Piazza Grande, un italià que va més enllà de les pizzes i ofereix especialitats de la cuina tradicional italiana. Cuina peruana on hi destaquen els cevitxes al Warike Project del carrer Bilbao, 24. En aquest mateix carrer, al número 30, s’hi troba l’IMPRFCTO, un bar especialitzat en cerveses i plats belgues. Al carrer Llull, 230 hi ha el Nolita, un establiment que ofereix cuina urbana inspirada amb Nova York, especialitzat en brunch. Gairebé al davant, al número, 225, es pot gaudir del menú i les tapes tradicionals del Bar Restaurant Calandria. Ambient i tracte familiar al Vendrell del carrer Pujades, 234, un establiment de tapes i cuina casolana. Bones tapes a l’Alan Tapas Bar del carrer Lope de Vega, 75 i al Bar Trèbol del carrer Pujades, 221. I al número 225 es pot gaudir de les bones carns del restaurant Nou Xupito Poblenou, d’esperit argentí.

Una pizza del restaurant Piazza Grande | Facebook Piazza Grande
Al Panepizza del carrer Bilbao, 70 podreu assaborir les seves pizzes al tall, tant per endur com per menjar a l’establiment. Sushi, ramen i altres especialitats de la cuina japonesa al MOSHIO Sushi – Ramen & Poke del carrer Pere IV, 262. Seguint per aquest mateix carrer, al número 199 hi ha el restaurant Gyoba, especialitzat en cuina asiàtica. Travessant el carrer, al número 248 hi trobem el restaurant Guinizelli, on es pot gaudir de bones pizzes. Gairebé al costat, al número 244, hi ha el Trash Talk, un local on gaudir d’entrepans amb tocs asiàtics i llatinoamericans i rematar-los amb un cocktail. Seguint per Pere IV, al número 232, just al costat de la Sala Beckett, hi ha el restaurant El Menjador de la Beckett, amb una bona oferta de tapes i plats.
El menjador de la Beckett | salabeckett.cat
Entrepans i bon menú de migdia al Curro Bar Restaurant del carrer Bilbao, 99. En aquest mateix carrer, al número, 93, s’hi troba l’Exótico, un indret per gaudir de bones crêpes. I al número 79 hi trobem Can Culleres, un restaurant gastronòmic on es pot gaudir d’una cuina d’autor d’arrels tradicionals i amb tocs innovadors i creatius. Cuina tradicional italiana al restaurant Marea Poblenou, situat al carrer Pujades, 209. Al costat, al número 207, hi ha el restaurant Nice Spice, un lloc on es pot descobrir l’exòtica i a la vegada deliciosa cuina indo-paquistanès. Si sou fans de les espècies, és el vostre lloc. També disposen de cerveses hindús.
Exterior del restaurant Marea | Facebook Marea Poblenou

Altres barris

Per saber on menjar bé en altres barris de Barcelona:La BarcelonetaSant Pere, Santa Caterina i la RiberaEl GòticEl RavalPoble SecHostafrancsLa Bordeta i la Marina de PortSantsLes CortsPedralbes i Les Tres TorresSarriàSant Gervasi – La BonanovaSant Gervasi – Galvany (I)Sant Gervasi – Galvany (i II)El Putxet i El FarróVallvidrera, el Tibidado i les PlanesVallcarca i els PenitentsEl Coll i La SalutCamp d’en Grassot i Gràcia NovaLa Vila de Gràcia (1)La Vila de Gràcia (2)La Vila de Gràcia (3)La Vila de Gràcia (i 4)Montbau, la Vall d’Hebron i La TeixoneraHortaEl CarmelEl Guinardó i el Baix GuinardóCanyelles, Torre Baró i La GuineuetaVerdum, Trinitat Nova i Turó de la PeiraLa ProsperitatPortaVilapicina i la Torre LlobetaTrinitat Vella i Baró de ViverSant Andreu de Palomar (I)Sant Andreu del Palomar (II)Sant Andreu del Palomar (i III)La Verneda i la PauSant Martí de ProvençalsEl ClotEl Camp de l’Arpa del Clot (I)El Camp de l’Arpa del Clot (i II)Provençals del Poblenou (I)Provençals del Poblenou (i II)El Besòs i el MaresmeDiagonal Mar i el Front Marítim (I)Diagonal Mar i el Front Marítim (i II)Poblenou (I)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa