Aperitius
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Aperitius
Aperitius de somni: macarons de xocolata i foie gras
Ramon Roset
Els macarons salats són una bona opció quan volem donar un toc més festiu o sofisticat als nostres aperitius
Aperitius de somni: xampinyons a l’allet
Ramon Roset
Els xampinyons saltats a l’allet formen part de les cartes de tapes de molts bars i restaurants, constituint un magnífic aperitiu
Aperitius de somni: carbassa fregida
Ramon Roset
La carbassa dona molt de joc a la cuina i amb ella es poden fer infinitat de plats
Aperitius de somni: Cogombre farcit de mousse de pebrot escalivat
Ramon Roset
El 96% de la composició del cogombre és aigua, de manera que gairebé no té aportació calòrica
Aperitius de somni: Seitons en vinagre
Ramon Roset
Quan el seitó es macera amb vinagre i posteriorment es conserva en oli, aleshores n’obtenim els seitons en vinagre
Aperitius de somni: Tzatziki
Ramon Roset
És una crema feta amb una base de iogurt de cabra o d’ovella a la que s’hi afegeix cogombre ratllat, all, sal, oli d’oliva i herbes aromàtiques
Aperitius de somni: samosses de pollastre i verdures
Ramon Roset
La samossa es una preparació originaria de l'Orient Mitjà i l’Àsia Central, molt popular a l'Índia, que s’ha estès per tot el món
Aperitius de somni: roll de salmó fumat, alvocat i tomàquet sec
Ramon Roset
De rolls se’n poder crear tants de diferents com capacitat creativa tingui qui els prepari
Aperitius de somni: cullera d’anxoves de l’Escala amb mató
Ramon Roset
A Catalunya tenim la sort de comptar amb una indústria pròpia dedicada a l’elaboració d’anxoves
Aperitius de somni: verat marinat
Ramon Roset
La seva carn és una bona font de proteïnes d’alt valor biològic, vitamines B12 i D i minerals
Veure més