Aperitius

Un parell de trossos d'anguila en format sushi | Piqsels

Aperitius de somni: coca d’anguila fumada

Comparteix
L'anguila és un peix blau, un xic greixós però de textura fina i delicada
:  - Mobile
Muhammara | Pixabay

Aperitius de somni: Muhammara

Comparteix
És una elaboració originària de la ciutat siriana d’Aleppo que, en funció de la textura que se li dona, pot ser una salsa, una crema o una pasta
:  - Mobile
Rillete | Pixabay

Aperitius de somni: Rillettes d’ànec

Comparteix
Es poden elaborar amb molts tipus de carns, però les més reputades són les fetes amb carn d’ànec i amb carn de caça
:  - Mobile
Carxofes baby arrebossades | Pixabay

Aperitius de somni: carxofes baby arrebossades

Comparteix
La carxofa és una de les flors comestibles més saludables, i una de les reines de la cuina en època de fred
:  - Mobile
El foie per preparar l'aperitiu | Pxhere

Aperitius de somni: copa de foie gras amb poma i festucs

Comparteix
És molt senzill de preparar i no deixa indiferents als convidats
:  - Mobile
Remenat de ceps | Pixabay

Aperitius de somni: mini torrada de remenat de ceps

Comparteix
Quan el remenat d’ous porta més ingredients aquests normalment es preparen abans d’afegir els ous
:  - Mobile
Un plat de bígars | Viquipèdia

Aperitius de somni: caragolins de mar

Comparteix
Si es preparen bé són deliciosos, molt saludables i ideals per menjar-los com aperitiu
:  - Mobile
Llengua de ternera | Flickr Pablo Monteagudo: https://www.flickr.com/photos/26528022@N07/15999888642

Aperitius de somni: carn freda de llengua de vedella

Comparteix
És un dels menuts més deliciosos d’aquest animal
:  - Mobile
Pastanagues | Pixabay

Aperitius de somni: pastanagues ‘baby’ glacejades amb mel

Comparteix
Les verdures 'baby' han esdevingut conegudes al públic per l’ús que n’han fet els restaurants de cuina creativa
:  - Mobile
Anelles de ceba | Pixabay

Aperitius de somni: anelles de ceba arrebossades

Comparteix
Són un aperitiu sofert, econòmic i llaminer
:  - Mobile