Aperitius
Actualitat
Productes
TOT Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
TOT Olis
Aperitius
Aperitius de somni: coca d’anguila fumada
Ramon Roset
L'anguila és un peix blau, un xic greixós però de textura fina i delicada
Ramon Roset
Aperitius de somni: Muhammara
Ramon Roset
És una elaboració originària de la ciutat siriana d’Aleppo que, en funció de la textura que se li dona, pot ser una salsa, una crema o una pasta
Ramon Roset
Aperitius de somni: Rillettes d’ànec
Ramon Roset
Es poden elaborar amb molts tipus de carns, però les més reputades són les fetes amb carn d’ànec i amb carn de caça
Ramon Roset
Aperitius de somni: carxofes baby arrebossades
Ramon Roset
La carxofa és una de les flors comestibles més saludables, i una de les reines de la cuina en època de fred
Ramon Roset
Aperitius de somni: copa de foie gras amb poma i festucs
Ramon Roset
És molt senzill de preparar i no deixa indiferents als convidats
Ramon Roset
Aperitius de somni: mini torrada de remenat de ceps
Ramon Roset
Quan el remenat d’ous porta més ingredients aquests normalment es preparen abans d’afegir els ous
Ramon Roset
Aperitius de somni: caragolins de mar
Ramon Roset
Si es preparen bé són deliciosos, molt saludables i ideals per menjar-los com aperitiu
Ramon Roset
Aperitius de somni: carn freda de llengua de vedella
Ramon Roset
És un dels menuts més deliciosos d’aquest animal
Ramon Roset
Aperitius de somni: pastanagues ‘baby’ glacejades amb mel
Ramon Roset
Les verdures 'baby' han esdevingut conegudes al públic per l’ús que n’han fet els restaurants de cuina creativa
Ramon Roset
Aperitius de somni: anelles de ceba arrebossades
Ramon Roset
Són un aperitiu sofert, econòmic i llaminer
Ramon Roset
Veure més