Aperitius

Macarons dolços i salats | Pixabay

Aperitius de somni: macarons de xocolata i foie gras

Comparteix
Els macarons salats són una bona opció quan volem donar un toc més festiu o sofisticat als nostres aperitius
Xampinyons a l’allet | Pixabay

Aperitius de somni: xampinyons a l’allet

Comparteix
Els xampinyons saltats a l’allet formen part de les cartes de tapes de molts bars i restaurants, constituint un magnífic aperitiu
Carbassa fregida | Pxhere

Aperitius de somni: carbassa fregida

Comparteix
La carbassa dona molt de joc a la cuina i amb ella es poden fer infinitat de plats
Diferents verdures farcides | Pixabay

Aperitius de somni: Cogombre farcit de mousse de pebrot escalivat

Comparteix
El 96% de la composició del cogombre és aigua, de manera que gairebé no té aportació calòrica
Seitons en vinagre | Viquipèdia

Aperitius de somni:  Seitons en vinagre

Comparteix
Quan el seitó es macera amb vinagre i posteriorment es conserva en oli, aleshores n’obtenim els seitons en vinagre
Tzatziki | Pixabay

Aperitius de somni: Tzatziki

Comparteix
És una crema feta amb una base de iogurt de cabra o d’ovella a la que s’hi afegeix cogombre ratllat, all, sal, oli d’oliva i herbes aromàtiques
Diverses samoses | Pixabay

Aperitius de somni: samosses de pollastre i verdures

Comparteix
La samossa es una preparació originaria de l'Orient Mitjà i l’Àsia Central, molt popular a l'Índia, que s’ha estès per tot el món
Rolls de salmó | Pixabay

Aperitius de somni: roll de salmó fumat, alvocat i tomàquet sec

Comparteix
De rolls se’n poder crear tants de diferents com capacitat creativa tingui qui els prepari
Anxoves | Europa Press

Aperitius de somni: cullera d’anxoves de l’Escala amb mató

Comparteix
A Catalunya tenim la sort de comptar amb una indústria pròpia dedicada a l’elaboració d’anxoves
Lloms de verat | Pixabay

Aperitius de somni: verat marinat

Comparteix
La seva carn és una bona font de proteïnes d’alt valor biològic, vitamines B12 i D i minerals