Aperitius

Trossos de fuet | PxHere

Aperitius de somni: el fuet

La millor manera d’assaborir el fuet és quan està ben madurat, amb la carn de color fosc i amb una textura ferma
Edamame | Pixabay

Aperitius de somni: edamame

És un aperitiu originari de la Xina que va ser introduït a Europa pels restaurants xinesos i japonesos
Llardons d'Embotits Can Gori | embotitsgori.com

Aperitius de somni: llardons de pagès de la Garrotxa

Són extraordinàriament gustosos per l’aportació que li fa al conjunt gustatiu el magre cuit amb l’oli que deixa anar el llard en fondre
Pebrots cherry farcits | Pixabay

Aperitius de somni: pebrots cherry farcits de crema de formatge

És un aperitiu molt típic d’alguns indrets d’Itàlia
Un plat d'hummus | Pixabay

Aperitius de somni: Hummus amb bastonets de pastanaga

En ser un puré força dens, té la textura idònia per poder sucar-hi bastonets de pa o de verdures, el que avui es coneix com a “dipejar”
Cacauets salats | Pixabay

Aperitius de somni: cacauets fregits amb mel i salats després

Els cacauets no són un fruit sec, com popularment es creu, sinó un llegum
Pells de patata preparades per fregir | Pixabay

Aperitius de somni: pells de patata fregides

Es tracta d'una part que normalment desestimem i que conté una bona part de la fibra i dels nutrients de la patata
Pla curt d'una caixa plena de rovellons. Imatge del 27 de setembre del 2020. (Horitzontal)

Aperitius de somni: rovellons ‘botonets’ del Pirineu català confitats

El rovelló és un bolet molt apreciat gastronòmicament a casa nostra
Escopinyes al vapor | Pixabay

Aperitius de somni: escopinyes al vapor de vi blanc

El més idoni seria acompanyar-les d’una copa del mateix vi que s’ha fet servir per obrir-les
Daus de bacallà de la marca Carpier | Facebook Carpier

Aperitius de somni: daus de bacallà fumat amb melmelada de tomàquet

La textura ferma però suau del bacallà fumat constitueix un conjunt gustatiu intens i, a la vegada, molt elegant
  • 1
  • 2