Vadegust
Volta gastronòmica per Barcelona: Diagonal Mar i el Front Marítim (i II)

Seguim la nostra ruta pel barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou aturant-nos al carrer Llull, 302 on hi trobem el restaurant M&M Gourmet, especialitzat en cuina casolana gallega i mediterrània, i que ofereix menú diari, tapes i carta. Un trosset més enllà, al número 294, hi ha el restaurant Felipe, que ofereix menú diari, de cap de setmana, menús per a grups i també disposa d’una àmplia carta de plats de cuina mediterrània. Al carrer Pujades, 316 hi trobem el Kata Restaurant, una fórmula innovadora on els plats del dia circulen en una cinta transportadora a l’espera que algun client els agafi per gaudir-los. Possibilitat de fer una selecció de  4 plats i una beguda, o també es pot fer una fórmula de bufet il·limitat de plats. Just al costat, al número 314 hi ha el restaurant Com Sempre, un establiment de cuina mediterrània que ofereix esmorzars i un bon menú de migdia amb moltes fórmules diferents.

Pop a la gallega del restaurant M&M Gourmet | Facebook M&M Gourmet

La cuina tradicional italiana és l’especialitat del restaurant 216 Grammi Poblenou, situat al carrer Bac de Roda, 84. Al carrer Fluvià, 97 hi ha el restaurant El Celler de Can Romà, un establiment que ofereix tapes, hamburgueses i arrossos a la llauna. Arribats a l’Avinguda Diagonal, al número 93 hi trobem el restaurant Nass Brunch, especialitzat en cuina turca halal. Ofereix servei de brunch. Als números 97 i 89, les empanades són les protagonistes als restaurants Empanar House, i Empanadas Las Muns.

Traslladant-nos a la part més baixa del barri, a la zona on es troben els jardins de Joan Fuster, al passeig de Taulat, 138 hi ha l’Uli Brunch, un restaurant especialitzat en esmorzars-dinars. La cuina turca és la protagonista del restaurant Almas del carrer d’Espronceda, 12. Ja a la façana litoral, al passeig de Garcia Fària, 29, les tapes són les protagonistes del restaurant El Modernista, i els arrossos, el peix i marisc i tota la cuina marinera són la raó de ser de la marisqueria La Marea, situat al número 33 del mateix passeig. Just al costat hi ha el restaurant La Cuineta d’en Pep, on es pot fer un àpat informal a base de tapes, plats combinats, amanides, entrepans i hamburgueses.

Una pizza del restaurant 216 Grammi Poblenou | Facebook 216 Grammi Poblenou

I acabarem a la zona de les platges, on hi ha algunes guinguetes i restaurants que destaquen per les seves terrasses i ofereixen tapes i plats de la cuina mediterrània més marinera. A la platja de la Mar Bella hi ha La Base By Farré, i al passeig marítim del Bogatell, el Bar Q.

Altres barris

Per saber on menjar bé en altres barris de Barcelona:

La Barceloneta

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Gòtic

El Raval

Poble Sec

Hostafrancs

La Bordeta i la Marina de Port

Sants

Les Corts

Pedralbes i Les Tres Torres

Sarrià

Sant Gervasi – La Bonanova

Sant Gervasi – Galvany (I)

Sant Gervasi – Galvany (i II)

El Putxet i El Farró

Vallvidrera, el Tibidado i les Planes

Vallcarca i els Penitents

El Coll i La Salut

Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

La Vila de Gràcia (1)

La Vila de Gràcia (2)

La Vila de Gràcia (3)

La Vila de Gràcia (i 4)

Montbau, la Vall d’Hebron i La Teixonera

Horta

El Carmel

El Guinardó i el Baix Guinardó

Canyelles, Torre Baró i La Guineueta

Verdum, Trinitat Nova i Turó de la Peira

La Prosperitat

Porta

Vilapicina i la Torre Llobeta

Trinitat Vella i Baró de Viver

Sant Andreu de Palomar (I)

Sant Andreu del Palomar (II)

Sant Andreu del Palomar (i III)

La Verneda i la Pau

Sant Martí de Provençals

El Clot

El Camp de l’Arpa del Clot (I)

El Camp de l’Arpa del Clot (i II)

Provençals del Poblenou (I)

Provençals del Poblenou (i II)

El Besòs i el Maresme

Diagonal Mar i el Front Marítim (I)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa