Qui som

Vadegust és el diari dels productes de qualitat arrelats a un territori concret del nostre país. Volem donar a conèixer i promocionar els productes que es conreen, pesquen o cacen a qualsevol racó del país i que són la base del nostre corpus culinari. Periodisme, productes, productors, botiguers i restauradors. Hi trobaràs l’actualitat dels productes i també exclusives, reportatges, entrevistes, agenda i rutes gastronòmiques.

Directora

Nerea Rodríguez ([email protected])

Nerea Rodríguez del Cuerpo

Llicenciada en Periodisme i en Dret. Sommelier. Màster en Periodisme Avançat – Reporterisme a la Universitat Ramon Llull Blanquerna. Cap de redacció d’El Món. He passat per Europa Press. Col·laboro amb Vadevi i els Premis Vinari.

Subdirector

Ramon Roset ([email protected])

Llicenciat en Ciències Físiques i MBA per ESADE. Gastrònom. Sommelier. Expert en formatges. Cap de Radacció de Vadevi. Sots-director dels Premis Vinari i Director dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards. Després d’una vida dedicada com alt executiu a la gestió d’empreses ara em dedico a la meva passió: els vins, els formatges i la gastronomia. Autor dels llibres “Formatgeries Artesanes de Catalunya” i “El Gran Libro del Queso”.

Col·laboradora

Àstrid Bierge

Periodista especialitzada en política, ciència i temàtiques socials. M’agrada ser freelance. He col·laborat a diversos mitjans, com ara El Temps, El Món, TV3, Rac1, Catalunya Diari i La Xarxa. També he portat la comunicació d’alguns projectes, com La Setmana del Llibre en Català i els Premis Ciència Ciutadana. Tinc dos llibres publicats: ‘Pedacets al Sol’ -un recull d’articles polítics i literaris- i ‘Sí-Sí o Sí-No’, un llibre de converses entre Vicent Sanchis i Xavier Sardà. Sóc aficionada a marxar temporades llargues a l’estranger, però sempre torno perquè enyoro el menjar català i els nostres restaurants.

Directora comercial

Zaida Torregrosa ([email protected])

Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat d’Alacant. Formació en cursos superiors de màrqueting digital, publicitat I xarxes socials. He passat pel departament de publicitat de la revista El Temps. Actualment sóc la directora comercial del diari Món Terrassa, Vadevi,  Món Planeta, i dels Premis Vinari.