Qui som

Vadegust és el diari dels productes de qualitat arrelats a un territori concret del nostre país. Volem donar a conèixer i promocionar els productes que es conreen, pesquen o cacen a qualsevol racó del país i que són la base del nostre corpus culinari. Periodisme, productes, productors, botiguers i restauradors. Hi trobaràs l’actualitat dels productes i també exclusives, reportatges, entrevistes, agenda i rutes gastronòmiques.

Nerea Rodríguez del CuerpoDirectora (direccio@vadegust.cat)

Nerea Rodríguez del Cuerpo

Llicenciada en Periodisme i en Dret. Sommelier. Màster en Periodisme Avançat – Reporterisme a la Universitat Ramon Llull Blanquerna. Actualment, responsable d’expansió digital del grup El Món. Durant cinc anys, cap de redacció d’El Món. He passat per Europa Press. Social Media Manager a Vadevi, Premis Vinari, Món Planeta i Balears Vadevi.

Ramon Roset – Subdirector (subdirector@vadegust.cat)

Llicenciat en Ciències Físiques i MBA per ESADE. Gastrònom. Sommelier. Expert en formatges. Cap de Radacció de Vadevi. Sots-director dels Premis Vinari i Director dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards. Després d’una vida dedicada com alt executiu a la gestió d’empreses ara em dedico a la meva passió: els vins, els formatges i la gastronomia. Autor dels llibres “Formatgeries Artesanes de Catalunya” i “El Gran Libro del Queso”.

Vicent Marquès – Col·laborador

Va néixer el 1950 en una alqueria de l’Horta i va fer de pagès fins que es va convertir en cuiner, ofici que va exercir fins que es va jubilar. També li agrada escriure i el 1990 va guanyar el premi Ciutat de València de narrativa amb la novel·la Nit de Foc. Però la seua passió és la cuina i, des de fa quaranta-cinc anys que està recopilant dades per a fer una Història de la cuina catalana i occitana que tindrà deu volums, dels quals se n’han publicat els tres primers a l’editorial Sidillà. Espera tenir l’obra acabada en el termini de tres o quatre anys.

Jaume Fàbrega – Col·laborador

Jaume Fàbrega

 És doctor en filosofia i lletres per la Universitat de Barcelona. És considerat un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana. Ha guanyat en diverses ocasions el Gourmand World Cookbook Awards, distingit premi internacional de literatura gastronòmica. Ha publicat més de seixanta llibres, entre els quals destaquen quatre enciclopèdies de gran format considerades obres de referència. de les quals sobre temes gastronòmics.

Àstrid BiergeCol·laboradora

Periodista especialitzada en política, ciència i temàtiques socials. M’agrada ser freelance. He col·laborat a diversos mitjans, com ara El Temps, El Món, TV3, Rac1, Catalunya Diari i La Xarxa. També he portat la comunicació d’alguns projectes, com La Setmana del Llibre en Català i els Premis Ciència Ciutadana. Tinc dos llibres publicats: ‘Pedacets al Sol’ -un recull d’articles polítics i literaris- i ‘Sí-Sí o Sí-No’, un llibre de converses entre Vicent Sanchis i Xavier Sardà. Sóc aficionada a marxar temporades llargues a l’estranger, però sempre torno perquè enyoro el menjar català i els nostres restaurants.

Júlia GamissansCol·laboradora

Periodista i publicitària, especialitzada en temàtiques socials i crítiques gastrònomiques. Soc una tasta-olletes i els meus viatges es regeixen molts cops pel paladar. Aquest també m’ha portat a treure’m el títol de xef a l’ESHOB. He treballat a El Temps, a Time Out i com a social manager a BioCultura, la fira més representativa del sector ecològic a escala nacional. Ara mateix, escric notícies sobre el Vallès Oriental, soc freelance de comunicació i estudio la tècnica de Conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Jordi GálvezDirector comercial (publicitat@vadegust.cat)

Divuit anys gestionant campanyes de publicitat en suports off-line, on-line i out-door. Actualment, soc també el director comercial del TOT Barcelona. Entre altres, he treballat per a la revista Futbolmanía, el diari Marca, Guías Marca, el diari Avui, el suplement Sortim, les revistes Ling i Yorokobu, la revista App Esforç, Connect Clear Channel Outdoor, els diaris El Mundo i Expansión, les webs marca.com, mundo.es, expansion.com, l’app de Marca, la revista Actualidad Económica, Radio Marca…