Qui som

Vadegust és el diari dels productes de qualitat arrelats a un territori concret del nostre país. Volem donar a conèixer i promocionar els productes que es conreen, pesquen o cacen a qualsevol racó del país i que són la base del nostre corpus culinari. Periodisme, productes, productors, botiguers i restauradors. Hi trobaràs l’actualitat dels productes i també exclusives, reportatges, entrevistes, agenda i rutes gastronòmiques.

Nerea Rodríguez del Cuerpo, directora & Social Media Manager del Grup Món

(Barcelona, 1988)

Llicenciada en Periodisme i en Dret. Sommelier. Màster en Periodisme Avançat – Reporterisme a la Universitat Ramon Llull. Postgrau en Community Manager & Social Media a la Universitat de Barcelona. Durant cinc anys, cap de redacció d’El Món. Ha treballat en dues agències de comunicació en el departament de Social Media & Continguts. Actualment, Social Media Manager del Grup Món i Directora de Vadegust. 

Carles de Castro, Community Manager del Grup Món

(Terrassa, 1980)

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Ha desenvolupat la trajectòria professional en mitjans locals i agències de social media i màrqueting digital. Especialitzat en la comunicació digital i la gestió integral de projectes a les xarxes socials.

Ramon Roset, subdirector (Gironella, Berguedà, 1965)

Llicenciat en Ciències Físiques i MBA per ESADE. Gastrònom. Sommelier. Expert en formatges. Sots-director dels Premis Vinari i director dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards. Autor dels llibres “Formatgeries Artesanes de Catalunya” i “El Gran Libro del Queso”.

Vicent Marquès, col·laborador (València, 1950)

Pagès i cuiner. Premi Ciutat de València de narrativa amb la novel·la Nit de Foc. Autor de la ‘Història de la cuina catalana i occitana’ que tindrà deu volums, dels quals se n’han publicat els quatre primers a l’editorial Sidillà.

Jaume Fàbrega, col·laborador (Vilavenut, Pla de l’Estany, 1948)

Doctor en filosofia i lletres per la Universitat de Barcelona. Crític gastronòmic. Ha guanyat en diverses ocasions el Gourmand World Cookbook Awards, distingit premi internacional de literatura gastronòmica. Ha publicat més de seixanta llibres, entre els quals destaquen quatre enciclopèdies de gran format considerades obres de referència sobre temes gastronòmics.

Júlia Gamissans, col·laboradora (Barcelona, 1993)

Periodista i publicitària, especialitzada en temàtiques socials i crítiques gastrònomiques. Xef titulada a l’ESHOB. Ha treballat a El Temps, Time Out i com a social manager a BioCultura, la fira més representativa del sector ecològic a escala nacional.

Pep Pelfort (Súria, Bages. 1965)

De formació en Medicina, ha treballat sempre en l’àmbit de la gastronomia com a cuiner, investigador, escriptor i impulsor de diferents projectes. El 1995 funda Centre d’Estudis Gastronòmics, basat en una visió interdisciplinària de l’alimentació. Membre de l’Institut Menorquí d’Estudis i del seu Consell Científic. I Premi de Poesia “Illa de Menorca” 2014.

Jordi Play, responsable de Fotografia (Barcelona, 1970)

Ha estudiat fotografia a l’IEFC i periodisme a la UAB. Fotoperiodista des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d’àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l’Ancla d’Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

Jordi Gàlvez, director comercial (Barcelona, 1969)

Llicenciat en ADE (UB) Extensa experiència gestionant campanyes publicitàries en mitjans i suports off-line, on-line i out-of-door. Ha treballat als diaris Marca, Avui, El Mundo i Expansión i per a les revistes Futbolmanía, Ling, Yorokobu, Esforç i Actualidad Económica. Agent de publicitat exterior a Clear Channel Outdoor.

Joan Marc Salvador, director de Tecnologia (Riudoms, Baix Camp, 1989)

Grau Superior de Sistemes. Experiència com a responsable de Tecnologia al Grup Catalunya Diari.

Mercè Magaña, directora financera (Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Especialista en administració empresarial. Professora de l’Àrea d’Organització d’Empreses del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Vicent Sanchis. Director general (València, 1961)

Periodista i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha dirigit diverses capçaleres d’aquest país com l’Avui, El Temps o Barça TV, entre d’altres. També ha estat articulista i tertulià als principals mitjans de comunicació de Catalunya. Director de Televisió de Catalunya (2017-2022). En l’àmbit de l’assaig, Sanchis ha estat distingit amb el premi Carles Rahola per ‘Valencians, encara’ (2012) i el Joan Fuster per ‘Franco contra Flash Gordon’ (2009).

Salvador Cot, editor (Terrassa, Vallès Occidental, 1965)

Periodista. Ha treballat a les redaccions de Diari de Terrassa, TVE, Diari de Barcelona i ComRàdio. Corresponsal de TV3 a Madrid, Bilbao i París. Ha estat subdirector de l’Avui i director d’El Temps, Nació Digital i El Món. Columnista a El Punt Avui.