Receptes
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Actualitat
Productes
Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
Receptes
L’arròs amb pop: típic de la Safor i la Marina, però també de les Balears
Vicent Marqués
Els pops, als Països Catalans, es preparen de maneres diverses, tot i que no és tan apreciat com per altres llocs
Vicent Marqués
Els fideus a la cassola, presents en tots els racons de Catalunya
Vicent Marqués
Són uns fideus lleugerament caldosos i la preparació és senzilla
Vicent Marqués
Els creps dolços, una elaboració universal
Jaume Fàbrega
Es farceixen amb mel, confitura, xocolata, pomes..., i es poden flamejar amb rom, licor triple sec de taronja, etc.
Jaume Fàbrega
Aperitius de somni: Paté de Campagne
Ramon Roset
Tallat a daus, acompanyarà perfectament un bon vermut, vi, escumós o cervesa
Ramon Roset
Aperitius de somni: Seitons fregits
Ramon Roset
Sempre ben frescos, es poden preparar sencers o sense el cap i l’espina
Ramon Roset
El gató, un pastís mallorquí de luxe
Vicent Marqués
Acostuma a aparèixer a taula en ocasions especials
Vicent Marqués
Aperitius de somni: dàtils amb bacó
Ramon Roset
Era un aperitiu que regnava en una època on el còctel de gambes era el rei dels entrants
Ramon Roset
La fideuada, un menjar mariner
Vicent Marqués
L’ús dels fideus a casa nostra és ben antic
Vicent Marqués
L’arròs pilau, un dels pocs arrossos de què disposen els occitans
Vicent Marqués
A casa nostra es feu habitual a la costa provençal i llenguadociana, tot i que no sabem en quina data
Vicent Marqués
“Llardofòbia”, la por als greixos
Jaume Fàbrega
Tot els arguments dietètics són pobres (o una simple excusa), davant d’un argument més categòric, de caire gastronòmic
Jaume Fàbrega
1
2
3
4
5
…
17