TOT Olis
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
TOT Olis
TOT Olis
Els millors olis de les tres DOP de les comarques tarragonines
Xavier Vicens, Àngels Calvo (DACC, panel de tast de Catalunya) i Agustí Romero (IRTA)
Enguany era la 17ena edició i s’hi van presentar 23 olis
L’oli d’oliva a les postres de Setmana Santa
Montserrat Jiménez i Agustí Romero (IRTA- Mas Bové)
Si l'utilitzem, no sortiran pitjors, ni més cars, en canvi, sí que seran més saludables
Un interessant maridatge d’olis DOP catalanes a la Fira Alimentaria
Montserrat Jiménez, Agustí Romero i Jordi Galofré (IRTA)
Les 5 DOP tenen perfils sensorials molt diferents
Tres olis catalans, en el top 10 de la guia IBEROLEUM en la categoria de petites produccions
Agustí Romero, Àngels Calvo i Xavier Vicens
L’avaluació dels olis l’ha feta un jurat format per setze experts en anàlisi sensorial d’olis
Emulsions amb oli verge extra: maionesa, vinagretes,…
Montserrat Jiménez i Agustí Romero (IRTA)
Les emulsions amb oli poden ser bàsicament de dos tipus: d'oli en l'aigua, o d'aigua en l'oli
Miquel Arbona, davant el repte de fer sostenibles les oliveres de muntanya
Conxa Rosillo
Ha estat reelegit president de la DO Oliva de Mallorca i reclama un esforç per compensar aquest exemple d''agricultura heroica'
De què depèn el preu de l’oli d’oliva verge extra?
Agustí Romero i Montserrat Jiménez (IRTA-Mas Bové)
La davallada de preus només es pot donar si es recuperen les condicions inicials
La xylella ‘Pauca’ arriba a Mallorca i infecta les oliveres de Sencelles
Conxa Rosillo
Agricutura activarà un pla de contenció específic per la facilitat de propagació d'aquesta subespècie
Identifiquen un total de 29 varietats locals d’olivera al Pallars Jussà
Nerea Rodríguez
Es farà una plantació experimental per preservar-ne el futur i fer-ne un seguiment
Olis aromatitzats: un aliment diferent que es regula segons una legislació diferent
Agustí Romero i Montserrat Jiménez (IRTA-Mas Bové)
És sorprenent el resultat d’amanir una bola de gelat de nata amb un rajolí d’agrumato de mandarina o un altre tipus de cítric
Veure més