TOT Olis

Garrafes d'oli d'oliva verge extra de la cooperativa de La Palma d'Ebre acabades d'envasar | ACN

La producció d’oli caurà a la meitat a l’Ebre per segon any consecutiu

Comparteix
Els pagesos alerten que l'increment dels costos i la pèrdua de fruit els tornen a deixar sense guanys
Olives en diferents graus de maduració | IRTA

Els olis madurs, els grans oblidats

Comparteix
Cuinar amb olis menys agressius en boca, de caràcter dolcenc i amb notes més suaus, pot suposar un canvi notable en el sabor de la nostra gastronomia futura
Els productors d'oli de Menorca esperen una bona collita | Foto: Fundació Foment del Turisme de Menorca

Bones perspectives per a la collita d’enguany d’oli a Menorca

Comparteix
Del 4 al 6 d’octubre l’associació de productors està preparant un curs per a formar moliners per les tafones
Ampolles d'oli en un supermercat | ACN

Investiguen un home per robar oli d’oliva a la Bisbal d’Empordà

Comparteix
La Policia Local i els Mossos d'Esquadra busquen els supermercats d'on surten els productes
Un grapat d'avellanes | Pixabay

L’oli d’oliva verge extra i l’avellana: dos tresors del nostre territori 

Comparteix
Només ens cal mirar els diferents receptaris existents de la cuina catalana: un gran nombre de receptes que utilitzen avellana i oli d’oliva verge extra
Diverses ampolles d'oli | Pixabay

Roben més de 50.000 litres d’oli d’oliva verge extra

Comparteix
Es calcula que el valor de mercat serien uns 500.000 euros
Participants del primer curs internacional de ciència i gastronomia | IRTA

Catalunya, present en el primer curs internacional de ciència i gastronomia

Comparteix
La ciutat italiana de Parma ha acollit aquest curs organitzat pel Science and Cooking World Congress Barcelona
Oli d'oliva | Pixabay

L’oli d’oliva verge extra millora la salut en persones amb obesitat

Comparteix
El consum d'aquest tipus d'oli podria contribuir a prevenir malalties com la diabetis, la síndrome metabòlica, el fetge gras i les malalties cardiovasculars
Carxofes al forn | Pixabay

La varietat ‘Palomar’ a la cuina

Comparteix
És una varietat originària d’Olesa de Montserrat, però que es cultiva a les comarques del Baix Llobregat i l’Anoia
Trossos de brownie | Pixabay

La varietat ‘Arbosana’ a la cuina

Comparteix
És una varietat originària del municipi d’Arboç del Penedès, però que ja es pot trobar per tot el món