Vadegust
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: El Clot
agraph -->

El barri del Clot està delimitat per la Gran Via de les Corts Catalanes, la Plaça de les Glòries Catalanes i els carrers Dos de Maig, Aragó, Avinguda Meridiana, Navas de Tolosa, Mallorca i Espronceda. És un barri que encara manté el caràcter obrer que va adquirir durant el segle XIX, quan es va convertir en un gran assentament industrial dins de la ciutat amb nombroses indústries tèxtils, farineres, adoberies i bòbiles.

Començarem el nostre recorregut pels restaurants del barri del Clot tot gaudint de les bones hamburgueses que ofereixen a l’hamburgueseria Melosa, del carrer del Clot, 163. Si sou més de sushi, aleshores podeu anar al restaurant Company Sushi, del carrer València, 670. Al mateix carrer València, al número 646, hi trobem el restaurant Lanto, que ofereix menús de migdia, nit i festius elaborats amb productes ecològics i de proximitat amb opcions per vegans i celíacs. Al restaurant el Tall Ibèric, del carrer València, 637, ofereixen menú als migdies i una interessant carta de tapes, amanides i coques amb embotits i formatges. Al carrer del Clot, 135 hi ha el restaurant Crazy Wings, especialitzat en cuina colombiana. Tapes, hamburgueses, entrepans i plats combinats al restaurant Sol Naciente II, del carrer del Clot, 127.

Una hamburguesa del restaurant Melosa | Facebook Melosa

Empanades argentines, pizzes, hamburgueses i altres plats al restaurant Old School Bakery & Cafés, del carrer de Bilbao, 216. Bon menú diari i sopars els divendres i els dissabtes al restaurant El Golf del carrer Concili de Trento, 50. Al carrer Bilbao, 196 hi trobem el restaurant La Soga BCN, especialitzat en cuina veneçolana. Frankfurts,  entrepans, tapes i plats combinats al Frankfurt Friend’s Food, de la Gran Via de les Corts Catalanes, 931. Tapes italianes i còctels d’autor al Rompecabezas Barcelona del carrer Guatemala, 19. Cuina equatoriana al bar restaurant Caminito al Triunfo del carrer de Guatemala, 17. Al carrer de Sant Joan de Malta, 55 hi trobem el restaurant de referència al barri, Can Pineda. En aquest restaurant gastronòmic es pot gaudir d’una extraordinària carta de plats de cuina catalana i d’autor, fets amb productes frescs de temporada. Un restaurant imprescindible.

Postre amb peres de Puigcerdà del restaurant Can Pineda | Instagram Can Pineda

Pizzes i empanades a l’estil argentí al restaurant Marilyn La Rubia Tarada del carrer del Clot, 126. El restaurant Dolsotbap del carrer del Clot, 85 ofereixen cuina oriental, de tendència coreana, molt aclamada pels seus clients. Al carrer d’Aragó, 600 hi ha el restaurant El Clot, un establiment clàssic que ofereix cuina tradicional espanyola amb especial atenció al producte fresc de proximitat. Art i gastronomia es fusionen a El Taller del carrer del Clot, 71, un espai on es pot gaudir d’una cuina casolana saludable de fusió. Cuina tradicional gallega al restaurant La Ruta Gallega, del carrer del Clot, 78. El fans del pollastre són feliços al restaurant que el grup Piel de Gallina té al carrer de la Sèquia Comtal, 7. Les tapes són les protagonistes del restaurant La Revoltat del Clot, situat al carrer dels escultors Claperós, 8, del restaurant Secho’s del carrer de la Llacuna, 167 i del restaurant bar Rovira del carrer del Clot, 41.

Pollastre de corral fregit amb salsa romesco, porro fregit, julivert cruixent i avellanes D.O. Reus del restaurant Piel de Gallina | Instagram Piel de Gallina BCN

Excel·lent cuina tailandesa al restaurant Khao Thai de la plaça del Mercat, 15. I si sou més de cuina vietnamita, aleshores el vostre restaurant és el Tutu Vietnamese Cuisine del carrer del Clot, 31, on gaudireu de valent d’aquesta cuina. Bon menú de cuina casolana i bones tapes al restaurant El Patio de Mi Casa situat al carrer Coronel Sanfeliu, 17. Durums, tapes, pasta, pizzes i amanides al restaurant La Cuina del Clot del carrer dels Escultors Claperós, 40; i al número 39 del mateix carrer hi ha el bar L’Olivera, que ofereix un bona proposta de tapes i entrepans. Bon menú diari amb un servei molt àgil i atent al restaurant Fortaleza del Clot situat a l’Avinguda Meridiana, 111. Al restaurant La Margui de l’Avinguda Meridiana, 97 l’especialitat són les truites. També ofereixen menú i carta de cuina catalana. I acabarem la nostra ruta gastronòmica pel barri del Clot amb la cuina saludable i ecològica del restaurant Poke Envols, de l’Avinguda Meridiana, 91.

Un plat del restaurant Tutu Vietnamese Cuisine | tutuvietnamesecuisine.com

Altres barris

Per saber on menjar bé en altres barris de Barcelona:

La Barceloneta

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Gòtic

El Raval

Poble Sec

Hostafrancs

La Bordeta i la Marina de Port

Sants

Les Corts

Pedralbes i Les Tres Torres

Sarrià

Sant Gervasi – La Bonanova

Sant Gervasi – Galvany (I)

Sant Gervasi – Galvany (i II)

El Putxet i El Farró

Vallvidrera, el Tibidado i les Planes

Vallcarca i els Penitents

El Coll i La Salut

Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

La Vila de Gràcia (1)

La Vila de Gràcia (2)

La Vila de Gràcia (3)

La Vila de Gràcia (i 4)

Montbau, la Vall d’Hebron i La Teixonera

Horta

El Carmel

El Guinardó i el Baix Guinardó

Canyelles, Torre Baró i La Guineueta

Verdum, Trinitat Nova i Turó de la Peira

La Prosperitat

Porta

Vilapicina i la Torre Llobeta

Trinitat Vella i Baró de Viver

Sant Andreu de Palomar (I)

Sant Andreu del Palomar (II)

Sant Andreu del Palomar (i III)

La Verneda i la Pau

Sant Martí de Provençals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa