Gurmet
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Gurmet
Racons gurmet de Barcelona: Carnival Meat Lab
Ramon Roset
Al barri del Poble Sec hi trobareu un santuari de la carn argentina
Racons gurmet de Barcelona: La Botifarreria de Santa Maria
Ramon Roset
És una xarcuteria tradicional que va decidir especialitzar-se en l’elaboració de botifarres de tota mena
Racons gurmet de Barcelona: Formatgeria Simó
Ramon Roset
Tenen a la venda prop de 250 referències de formatges d’arreu d’Europa, dels quals una cinquantena són d’origen català
Racons gurmet de Barcelona: Dolceria de la Colmena
Ramon Roset
Aquesta pastisseria data del 1849, i des del 1927 és propietat de la família Roig
Racons gurmet de Barcelona: Rooftop Smokehouse
Ramon Roset
A l’obrador no només fumen carns i peixos, també fumen mantega, patates, formatge cheddar, o caviar
Racons gurmet de Barcelona: Llegums cuits Bonavista
Ramon Roset
A la ciutat de Barcelona encara queden alguns establiments que “estoven gra” a diari
Racons gurmet de Barcelona: Petit Suc
Ramon Roset
És un establiment especialitzat en sucs i smoothies naturals, fets al moment amb fruites ecològiques de temporada
Racons gurmet de Barcelona: Peixos Puri
Ramon Roset
En aquesta parada centenària de La Boqueria venen peixos i mariscs frescos capaços de seduir els paladars més exigents
Racons gurmet de Barcelona: Pastisseria Cleòpatra, el temple del baclava
Ramon Roset
Els baclava són uns pastissos que tenen els seus origens en les cuines dels països que conformaven l’antic imperi Otomà
Racons gurmet de Barcelona: La Italiana Rivali, pasta fresca italiana
Ramon Roset
Tot i que de pasta se’n troba a totes les botigues d’alimentació, si realment volem gaudir d’una pasta de la màxima qualitat, la millor opció és comprar la pasta als obradors artesans
Veure més