Formatges

Formatge El Bastard | murgoformatges.com

Formatge Bastard, el fumat del Montnegre

El procés de fumat a baixa temperatura amb fusta de faig li atorga una personalitat molt definida
Formatge Serra del Tormo | Formatgeria Serra del Tormo

Formatge Serra del Tormo, el serrat de les terres de l’Ebre

Aquesta formatgeria elabora els seus formatges amb la llet d’un dels pocs ramats d’ovelles que queden a les terres de l’Ebre
Formatge Vall d'Àssua | formatgeriamontsent.cat

Formatge Vall d’Àssua, les aromes de l’alta muntanya

Arrebossat amb una barreja d’herbes aromàtiques cultivades a la Vall Ferrera, presenta un conjunt olfactiu que ens transporta a l’Alt Pirineu
Formatge Coll Senyorit | Formatgeria Mas El Lladré

Formatge Coll Senyorit: néixer i triomfar

En els seus primers mesos de vida, s’ha proclamat com a millor formatge de la seva categoria en el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu
Formatge El Pasta Cuita | formatgeriacasamateu.com

Formatge El Pasta Cuita rentat amb cervesa Ctretze: el nom ho diu tot

Aquest formatge ha guanyat la medalla d’or en la categoria de formatges de pasta cuita al Concurs de Formatges Artesans del Pirineu 2021
El formatge Cabraflor | Facebook La Formatgeria de l'Abadessa

Formatge Cabraflor, el vici de la textura

D'aquest formatge sempre se n'ha de tenir un a la nevera
Els petits de Mas Rovira | Formatgeria Mas Rovira

Els petits de Mas Rovira, tota una festa a la taula

La mida i l’aspecte d’aquests formatges els atorguen una irresistible temptació de menjar-los
Una pastora portant a pasturar el seu ramat de cabres al Pallars Sobirà | ACN

Neix una associació que reivindica el formatge de pastor que elaboren petites formatgeries

L'Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans identificarà el producte que elaboren amb un segell
Dos formatges de Muntanyola | ACN

Formatges Muntanyola preveu un creixement anual d’un 20%

La marca dona feina a una dotzena de persones amb discapacitat i risc d'exclusió social
Formatge Turp | Martí Vicente

Formatge Turp, imprescindible menjar-lo amb la pell

La pell florida amb fongs naturals d’aquest formatge contribueix a donar-li un conjunt gustatiu molt característic que farà les delícies dels més formatgers