TOT Formatges

Amb la col·laboració de
Formatge Xiroi | Formatgeria La Xiquella

Formatge Xiroi, la pell rentada de la Vall d’en Bas

Comparteix
El seu aspecte, marcat pel seu color taronjós-vermelló, fa que no passi desapercebut per ningú
El formatge Voler Volar de la formatgeria Mas d'Alba | Martí Vicente

Voler Volar, el formatge blau per fer nous amics

Comparteix
Aquest singular formatge és la versió del formatge blau que elabora la formatgeria Mas Alba
Formatge Canonge | Formatges de l'Abadessa

Formatge Canonge, essència de vaca bruna

Comparteix
És un dels pocs formatges elaborats amb llet de vaques de raça Bruna dels Pirineus
Pastís de formatge del restaurant La Viña | lavinarestaurante.com

El pastís de formatge de La Viña, el més famós de la península ibèrica

Comparteix
El xef i propietari d'aquest restaurant del País Basc va decidir compartir públicament la recepta original
Trufada | Viquipèdia

La trufada, una recepta a base de patates i mató

Comparteix
És un plat de la cuina tradicional occitana que té el seu origen a la zona del Cantal de la regió d’Alvèrnia, a França
Una tartiflette | Pxhere

La tartiflette, un plat d’alta muntanya originari de la Savoia

Comparteix
L'ingredient principal de la tartiflette és el formatge Reblochon AOP
Tot preparat per fer una raclette | Pixabay

La raclette, una recepta de la cuina tradicional del cantó suís de Valais

Comparteix
Apareix citada per primera vegada en uns escrits que daten del segle XII
Una fondue | Pixabay

La fondue de formatges, l’emblema de la cuina d’alta muntanya

Comparteix
És un plat de caràcter social, ja que afavoreix que tots els comensals s’agrupin al voltant de la marmita i vagin menjant mentre fan petar la xerrada
Cendrat de Formatgeria Gavarresa | formatgesgavarresa.cat

Cendrat de Formatgeria Gavarresa, saborós i ben equilibrat

Comparteix
Aquesta formatgeria bagenca va incorporant nous formatges al seu portafoli
La Caixa Pícnic de Xerigots | Cedida

Xerigots, formatges irresistibles per a tothom

Comparteix
A Xerigots seleccionen només formatges artesanals provinents de diferents punts del món i els afinen a les seves instal·lacions