TOT Formatges
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
TOT Formatges
Amb la col·laboració de
Formatge Xiroi, la pell rentada de la Vall d’en Bas
Ramon Roset
El seu aspecte, marcat pel seu color taronjós-vermelló, fa que no passi desapercebut per ningú
Voler Volar, el formatge blau per fer nous amics
Ramon Roset
Aquest singular formatge és la versió del formatge blau que elabora la formatgeria Mas Alba
Formatge Canonge, essència de vaca bruna
Ramon Roset
És un dels pocs formatges elaborats amb llet de vaques de raça Bruna dels Pirineus
El pastís de formatge de La Viña, el més famós de la península ibèrica
Ramon Roset
El xef i propietari d'aquest restaurant del País Basc va decidir compartir públicament la recepta original
La trufada, una recepta a base de patates i mató
Ramon Roset
És un plat de la cuina tradicional occitana que té el seu origen a la zona del Cantal de la regió d’Alvèrnia, a França
La tartiflette, un plat d’alta muntanya originari de la Savoia
Ramon Roset
L'ingredient principal de la tartiflette és el formatge Reblochon AOP
La raclette, una recepta de la cuina tradicional del cantó suís de Valais
Ramon Roset
Apareix citada per primera vegada en uns escrits que daten del segle XII
La fondue de formatges, l’emblema de la cuina d’alta muntanya
Ramon Roset
És un plat de caràcter social, ja que afavoreix que tots els comensals s’agrupin al voltant de la marmita i vagin menjant mentre fan petar la xerrada
Cendrat de Formatgeria Gavarresa, saborós i ben equilibrat
Ramon Roset
Aquesta formatgeria bagenca va incorporant nous formatges al seu portafoli
Xerigots, formatges irresistibles per a tothom
Redacció
A Xerigots seleccionen només formatges artesanals provinents de diferents punts del món i els afinen a les seves instal·lacions
Veure més