TOT Formatges
Actualitat
Productes
TOT Formatges
Aperitius
Receptes
Restaurants
TOT Olis
TOT Formatges
Amb la col·laboració de
Pastís de formatge de Postres Masgrau, el cheesecake més nostrat
Ramon Roset
Aquesta empresa familiar catalana elabora postres làctics des de mitjans del segle passat
Ramon Roset
Formatge Flor de Neu amb Tòfona de la Conca: el domini de la tècnica
Ramon Roset
Aquest formatge surt d’una de les millors interpretacions de les tècniques d’elaboració
Ramon Roset
Formatge Saliu, la perseverança porta l’èxit
Ramon Roset
Les cabres d’aquesta formatgeria pasturen a més de 1.400 metres d’alçada
Ramon Roset
Formatge El Secret, blava temptació
Ramon Roset
Un altre formatge que forma part de l’alineació de luxe dels blaus catalans
Ramon Roset
Urgèlia, l’únic formatge català amb DOP
Ramon Roset
Aquest formatge, i la mantega CADÍ, està reconegut per la Unió Europea amb el distintiu “DOP Alt Urgell i Cerdanya”
Ramon Roset
Serradet de Barneres, un formatge de pastor al bell mig d’Osona
Ramon Roset
Aquesta petita formatgeria és un projecte molt interessant d’emprenedoria rural
Ramon Roset
Formatge Tacat de Tòfona, especialitat d’hivern
Ramon Roset
La tòfona negra és un ingredient que sempre llueix molt en els formatges
Ramon Roset
Formatge Bunch, delícia en miniatura
Ramon Roset
Quan es treu el Bunch a taula, cal assegurar-se de tenir-ne uns quants
Ramon Roset
Formatge Craba, una pell rentada elaborada amb llet crua de cabra
Ramon Roset
El Craba és una versió elaborada amb llet de cabra d’un formatge tradicionalment elaborat amb llet de vaca
Ramon Roset
Formatge El Terròs, el pioner català dels grans formats
Ramon Roset
Aquest formatge va ser un dels primers de gran format elaborats a Catalunya
Ramon Roset
Veure més