Vadegust
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Sant Andreu del Palomar (II)

Seguim la nostra ruta gastronòmica pel barri de Sant Andreu del Palomar al carrer de Joan Torras, 26 al segon restaurant que els propietaris d’ÖUZÖ han obert a Barcelona, on ofereixen menú de migdia i una bona cuina de mercat. Ben a prop, al número 28 del mateix carrer, un altre restaurant amb un bon menú de migdia, l’Arts. Un altre bon menú on els habituals hi destaquen el seu servei qualificant-lo de molt eficient és el que ofereix el restaurant LeChamp del passeig Torres i Bages, 22.  Al restaurant Marín del passeig Torres i Bages,16, la cuina catalana és la protagonista.

El Bar Can Jordi, del Passatge Posoltega, 4 ofereix menjar casolà amb una relació qualitat-preu sorprenent. Al número 1 del passeig de l’Havana hi trobem la Marisqueria Rías Gallegas, tot un clàssic del barri on els veïns hi van a menjar graellades de peix, però també de carn. I al número 4 del mateix passeig de l’Havana les hamburgueses són les protagonistes a La Vega Grill.

Exterior del restaurant Els Somiatruites | els-somiatruites.business.site

Bon menjar casolà en un restaurant molt ben valorat pel seus clientes, el SAS, del carrer de Sas, 30. Es pot gaudir de bones tapes al Bar Montferry  situat al número 39 del carrer Tàrrega, i al restaurant Distinto del carrer Claramunt, 9-11. Tapes i entrepans al restaurant La Aguja del Dru del carrer dels Cresques, 13. Cuina catalana i carns a la brasa al restaurant El Disbarat, situat al carrer Montseny, 13, i a la braseria Can Martí del Passeig d’Enric Sanchis, 52.

Sushi i altres especialitats japoneses al restaurant Usuli Sushi Sant Andreu, situat al carrer Cinca número 10; al restaurant Shokudo II situat a la Plaça d’Orfila, 12; i al Kiniro Sushi situat al carrer Gran de Sant Andreu, 280. Pizzes i menjar casolà al restaurant La Llesca del carrer de Malats, 24; i al número 32 es pot gaudir de les tapes del restaurant La Violeta de Sant Andreu. Al número 16 hi ha El Jardí Bar Restaurant, especialitzat en cuina afroamericana del sud dels Etat Units. Si us agrada el ramen, sortireu prou satisfets del Wen Zhou Ramen, situat al carrer de l’Ajuntament 1. Al carrer Gran de Sant Andreu número 255 hi ha El Versalles, un restaurant de tota la vida que ofereix cuina catalana. Vermuts, tapes i platets al Llevatapes, del carrer Vintró número 5. A la Plaça del Mercadal, 1 hi ha Els Somiatruites, un restaurant tradicional amb servei de menú diari. Arribats al carrer Gran de Sant Andreu tenim hamburgueses de tota mena a La Tropa, del número 210; tapes de qualitat al Collonut del número 180; i cuina italiana al restaurant Il Ristorante della Nonna Dora, del número 154.

Calzone de Il Ristorante Della Nonna Dora | Facebook Il Ristorante Della Nonna Dora

La cuina francesa és la protagonista del restaurant Chez Lola, del carrer Sócrates, 102. Tapes, carns i pollastres a l’ast al restaurant La Graella de Sant Andreu situat al carrer Concepció Arenal, 234. Tapes, platets i còctels al Peca Peca del carrer d’Irlanda, 38. Cuina catalana creativa i mediterrània al restaurant El Lagar situat al carrer del Llenguadoc, 6. I La Tapadera de Sant Andreu del carrer Dr. Santponç, 48 és molt aclamant pels seus clients per la seva extraordinària relació qualitat-preu.

Altres barris

Per saber on menjar bé en altres barris de Barcelona:

La Barceloneta

Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

El Gòtic

El Raval

Poble Sec

Hostafrancs

La Bordeta i la Marina de Port

Sants

Les Corts

Pedralbes i Les Tres Torres

Sarrià

Sant Gervasi – La Bonanova

Sant Gervasi – Galvany (I)

Sant Gervasi – Galvany (i II)

El Putxet i El Farró

Vallvidrera, el Tibidado i les Planes

Vallcarca i els Penitents

El Coll i La Salut

Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

La Vila de Gràcia (1)

La Vila de Gràcia (2)

La Vila de Gràcia (3)

La Vila de Gràcia (i 4)

Montbau, la Vall d’Hebron i La Teixonera

Horta

El Carmel

El Guinardó i el Baix Guinardó

Canyelles, Torre Baró i La Guineueta

Verdum, Trinitat Nova i Turó de la Peira

La Prosperitat

Porta

Vilapicina i la Torre Llobeta

Trinitat Vella i Baró de Viver

Sant Andreu de Palomar (I)

Més notícies
Una hamburguesa de Vicio | Instagram @ganasdevicio
Volta gastronòmica pels barris de Barcelona: Sant Andreu del Palomar (I)
Comparteix
El barri compta amb una bona oferta de restauració

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís a octubre 04, 2022 | 18:15
    Lluís octubre 04, 2022 | 18:15
    T'has deixat un dels millors: EL RACÓ DE L'AVI MELCIOR, C/ Santa Coloma, 2. Cuina catalana i de mercat. Bona qualitat. Al barri tothom hi ha anat algún cop i molts repetim amb certa freqüència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa