Vadegust
La parella perfecta: Chips Premium de Frit Ravich i Vermut Perucchi Gran Reserva
agraph -->

Des de Vadegust i Vadevi us volem fer la vida una mica més fàcil. És per això que us fem la proposta definitiva: unes combinacions de menjar i beure fàcils, i amb les que hi guanya tothom. Sense cuinar. Una combinació per gaudir a casa i que us donarà plaer, que us farà quedar bé amb la gent del vostre entorn i que activarà la compra de productes i vins de proximitat que estan passant un moment delicat. I tot això sense moure-us de casa.

Som-hi doncs! Avui chips Premium de Frit Ravich i Vermut Perucchi Gran Reserva.

Les patates xips són un dels aperitius o snacks més populars que existeixen. El seu gust intens, definit per l’oli que es fa servir per fregir-les, un punt salí ben marcat i una textura molt cruixent sedueixen tota mena de paladars i són molt celebrades pels més petits de la casa. L’origen d’aquest popular snack el trobem al 1853 al restaurant Moon’s Lake House de Saratoga Springs a l’estat de Nova York, als Estats Units. Explica la llegenda que el xef d’aquest restaurant, George Crum, servia les patates fregides amb un gruix de 4 mm. A petició d’un client que les trobava excessivament gruixudes, les va anar tallant cada vegada més primes, fins al punt que ja era impossible fer-ho més. El resultat: unes rodelles de patates fines com un paper, que van satisfer no només a l’exigent client, sinó que van fer fortuna amb tota la resta de clients del restaurant. Així van néixer les patates xips, l’snack més consumit del món.

Tot i que podem intentar fer-les a casa, la veritat és que aquesta és una d’aquelles receptes que no val la pena, ja que la precisió que demana cadascun dels seus processos, des del tallat de la patata fins al punt de cocció, fa que difícilment aconseguim el sabor i la textura d’unes patates xips fabricades per especialistes. Avui podem trobar patates chips fabricades industrialment de molta qualitat. Una de les millors, les Chips Premium de Frit Ravich.

A més, Frit Ravich ha rebut el premi “Sabor del Año 2021” per tota la seva gama de Patates Premium, el segell de qualitat líder en el sector de l’alimentació que valora les qualitats gustatives dels productes, que són provats i aprovats per un jurat de consumidors.

Una bossa de patates Frit Ravich Premium

Saboroses, amb el seu característic punt salí, i molt cruixents, podem gaudir de les Chips Premium de Frit Ravich mentre aquestes en van obrint la gana. Per refrescar la boca i equilibrar el seu punt salí mentre es potencia el seu gust de patata fregida, una molt bona opció és acompanyar-les d’un vermut. Quin? Nosaltres us proposem el Vermut Perucchi Gran Reserva.

Aquest vermut, creat l’any 1876 per Augustus Perucchi, s’elabora a partir de vins i misteles procedents de l’Alt Empordà, València i la Manxa, que maceren amb una combinació de més de 50 varietats d’herbes, fruites i arrels. De totes els seus vermuts, el més idoni per les Chips Premium de Frit Ravich és el Gran Reserva, un vermut al que se li dona una criança de 3 anys en uns fudres de 9.000 l. de capacitat.

El vermut refresca la llengua, i li aporta unes aromes delicadament amargants, que equilibren el gust salí de les patates, al mateix temps que la salinitat de les patates potencia la part més dolça del vermut. Si a això hi sumem les complexes notes de la criança, amb tocs de fruits secs, capaces de combinar-se amb l’intens gust de patata fregida, ens trobem davant d’un conjunt que es potencia mútuament.

Més maridatges

Recupereu altres lliuraments de “La parella perfecta” de Vadegust i Vadevi, i agafeu idees per fer a casa: 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa