Vadegust
Racons gurmet de Barcelona: Sans & Sans, el plaer d’una tassa de te

Un dels grans plaers líquids de la vida és gaudir d’una bona tassa de te. Però una bona tassa de te està molt lluny dels tes que sovint se serveixen en molts bars, cafeteries, restaurants o fins i tot salons de te. Massa sovint el client demana un te, sense especificar res més, i el que li serveixen és un te industrialitzat, de més o menys qualitat, servit en una bosseta individual que col·loquen dins d’una tassa i la reguen amb aigua calenta. Gaudir d’una tassa de te és molt més que aquesta situació tan comuna a casa nostra. De tes n’hi ha de molts estils i de molts orígens diferents. I també hi ha moltes maneres de preparar i prendre un te. A Barcelona, el te de qualitat té un nom, Sans&Sans.

Una tassa amb te verd de Sans & Sans | Facebook Té Sans & Sans

Situat al número 59 del carrer Argenteria, al barri de la Ribera del districte de Ciutat Vella, Sans&Sans és un establiment creat al 1993 per Salvador Sans, dedicat en cos i ànima a la cultura del te i també de les infusions. Al capdavant d’aquest establiment hi ha l’Alexandra Witty, una tea sommelier titulada per l’ITMA (International Tea Màster Association), que s’encarrega de fer la tria de les especialitats i en garanteix la seva qualitat.

Tant si sou nous en el món del te, com si ja en sou uns experts, a Sans&Sans trobareu tot el que cal per convertir el fet de prendre un te en un moment memorable. La seva selecció de tes abasta tota mena d’estils, des dels més coneguts fins als més exòtics: te blanc, verd, negre, vermell, groc, oolong, pu erh, earl grey, chai, roobios,… Tots procedents d’una gran diversitat d’orígens: Japó, Xina, Ceilan, Moçambic, Corea, Malawi, Geòrgia, Colòmbia, Ruanda, Tailàndia, Vietnam, Nepal, Taiwan,… A banda dels tes purs, ofereixen una àmplia varietat de barreges de te amb flors, fruites, espècies i olis essencials amb les que amplien encara més els límits dels sabors i de les aromes dels tes, obrint nous horitzons sensorials. Completa la seva oferta una àmplia i espectacular selecció d’infusions.

Infusions de Sans & Sans | Facebook Té Sans & Sans

Com us dèiem, a Sans&Sans hi pots entrar sense tenir ni idea de te i sortir amb tot el que cal per iniciar-se en la cultura dels tes i de les infusions. I si ja sou militants de la cultura del te, en aquest espai us ajudaran a ampliar els vostres coneixements i gaudir de noves experiències. De manera periòdica convoquen sessions de formació obertes a tothom, en les quals es poden tastar de manera guiada per la tea sommelier les principals classes de te, a més de conèixer el seu origen i la seva història.

A part de la botiga del carrer Argenteria, tenen una boutique al centre comercial L’illa Diagonal especialitzada en tes procedents del Japó, amb servei de ‘Tea Bar’ i un ‘Tea Corner” al carrer Xuclà, 2. També disposen de servei de venda on line, a través de la seva pàgina web.

Més racons gurmet de Barcelona

Le pain d’Éric et Benjamin

Menuts Rosa

Tokyo-Ya, el paradís de la cuina japonesa

Pastisseria Bubó, dolça temptació

Casa Perris

Xocolateria Equador

La Cure Gourmande

Distribucions Avinova

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa