Reportatges

Anxoves de Roses | Facebook Anxoves de Roses - Peixos Marpla

Anxoves de Roses, la melositat com a nota diferencial 

Comparteix
Aquestes anxoves segueixen la mateixa tècnica de conserva que les de l’Escala, però els filets són més melosos perquè es mantenen amb menys sal
:  - Mobile
Patates d'Olot del restaurant La Deu | Facebook La Deu

Patates d’Olot: la història d’un plat fet a mida 

Comparteix
Es tracta d’un plat fet a base de carn i patata que té enamorats tots els paladars gràcies al seu sabor intens i el cruixent que li atorga el fregit
:  - Mobile
Panellets de diferents tipus | Europa Press

Els panellets, l’honor als difunts més llaminer

Comparteix
Són les postres més dolces de la Castanyada, i el seu origen els vincula amb la celebració de Tots Sants i també amb la gastronomia àrab
:  - Mobile
Un grapat de patates | Pixabay

La patata ha salvat dues nacions de morir de fam i ha provocat una guerra

Comparteix
Es tracta d'un dels primers aliments de la humanitat
:  - Mobile
El Bar de Can Mullol amb embotits propis | Can Mullol

Bar degustació Can Mullol: el museu de l’embotit català a Barcelona 

Comparteix
La cinquena generació de família de xarcuters ripollesa obre un local a Barcelona per apropar la xarcuteria artesanal i de qualitat al paladar de tots els públics
:  - Mobile
Cim-i-tomba fet a Tossa de Mar per Marc Ribas | Mireia Comas

L’olla, un plat molt extès als Països Catalans

Comparteix
L'olla és, per exemple, l'atuell més adequat per cuinar a la barca: en tenir les parets altes, no hi ha tant perill que es bolqui
:  - Mobile
Un grapat d'avellanes | Pixabay

Les avellanes, una fruita seca molt estimada per la cuina catalana

Comparteix
En ser rica en magnesi, vitamina B i Vitamina E, aquesta fruita seac resulta especialment eficaç contra l'envelliment
:  - Mobile
El Col·lectiu Sabors de l'Horta

Sabors de l’Horta, el col·lectiu de cuiners que t’apropa el Baix Llobregat

Comparteix
Una cinquantena de restauradors de la comarca s’han ajuntat per promocionar i divulgar la tradició agrícola del territori i donar a conèixer la qualitat dels productes del Parc Agrari
:  - Mobile
Pa amb figues | Pixabay

El pa amb figues, una llepolia extraordinària

Comparteix
Als Països Catalans hi ha costum, a vegades, d’esmorzar o berenar pa amb figues
:  - Mobile
Un plat de musclos | Pixabay

La problemàtica de la desaparició dels musclos

Comparteix
Els nostres musclos són tan bons que no s'hi ha d’afegir res: fets al vapor, sense ni posar-hi aigua, són una delícia
:  - Mobile