Reportatges

Exterior del Colmado Múrria | Facebook Colmado Múrria

Colmado Múrria, espai de benestar gurmet

Comparteix
S’ha convertit en un dels racons més encantadors per relaxar-se i passar una bona estona tot gaudint d’una copa de vi, assaborir unes delicadeses o bé fer-hi un àpat singular
:  - Mobile
La parada Menuts Rosa del mercat de La Boqueria | Facebook Menuts Rosa

Racons gurmet de Barcelona: Menuts Rosa

Comparteix
Són especialistes en les parts internes de la vedella i el xai, les vísceres, i les parts externes d’aquests dos animals
:  - Mobile
Les baguetes de Le Pain d'Éric i Benjamin | Facebook Le Pain d'Éric&Benjamin

Racons gurmet de Barcelona: Le pain d’Éric et Benjamin

Comparteix
Els pans que elabora el Benjamin són totalment artesans, de màxima qualitat i només fa servir ingredients ecològics
:  - Mobile
Una crema | Pixabay

La crema: les postres nacionals catalanes (I)

Comparteix
La crema agrada a grans i menuts, la seva dolçor suau i la seva blanor amable són accessibles a tots els paladars
:  - Mobile
Diversos bacallans | Pixabay

El peixopalo, un bacallà sec i no salat

Comparteix
El peixopalo i el bacallà varen formar part de l’alimentació bàsica de la gent pobra de la costa, i en part de l’interior
:  - Mobile
Amb el Grand Tour de Catalunya podràs gaudir d'una experiència com aquesta al Penedès | Agència Catalana de Turisme

Plaers enogastronòmics que no et pots perdre amb el Grand Tour de Catalunya

Comparteix
És un itinerari circular per a descobrir l’essència de la nostra terra en tots els seus vessants
:  - Mobile
El setrill de Nani Marquina en una cuina | Instagram @nanimarquina_official

El setrill i la revolució Marquina

Comparteix
El disseny de Marquina és, certament, un dels millors dissenys del segle XX
:  - Mobile
Una col xinesa | Pixabay

La col xinesa, un producte atemporal beneficiós per l’organisme

Comparteix
Es tracta d’una col que s’ha popularitzat per totes les seves qualitats nutritives, i també perquè es tracta d’un producte molt versàtil que tan bon punt trobes en sopes com fermentat
:  - Mobile
Mònica Segués, l’actual mestressa de l'Hostal de Pinós | Júlia Gamissans

L’Hostal de Pinós: oferint menjar des de l’any 1524

Comparteix
Es tracta del restaurant amb més anys d’història de Catalunya: va obrir al s. XVI després que a un veí del municipi se li aparegués la mare de Déu
:  - Mobile
Una cuina d'un restaurant | Pixabay

L’evolució de la cuina (entesa com a espai culinari)

Comparteix
La cuina contemporània ha arribat a un grau de sofisticació que sembla un laboratori
:  - Mobile