Reportatges
Al dia
TOT Formatges
Productes
Gurmet
Aperitius
TOT Olis
Receptes
Restaurants
Reportatges
Reportatges
L’olla de carabassa, un arròs melós de tardor
Júlia Gamissans
És un plat típic de la cuina tradicional catalana que s’està intentant recuperar i professionalitzar des de la població de Serra al País Valencià
Qui es menja la carn de caça de Catalunya?
Pau Llosa
El Departament d’Acció Climàtica alerta que, mentre que les exportacions arriben als 2,5 milions d'euros, no tot el producte entra a la cadena alimentària i menys del 10% arriba als catalans i a les catalanes
L’almadroc, una de les salses catalanes més antigues
Júlia Gamissans
És una salsa d’origen medieval que de base s’assembla força a l’allioli, i que serveix per acompanyar carn a l'ast o al forn, així com verdura
El conill amb carxofes, un plat d’hivern i primavera
Vicent Marqués
És conegut a les comarques de la Ribagorça, l’Alt Empordà, el Segrià, l’Urgell, la Segarra, el Montsià, l’Horta, el Vinalopó Mitjà i el Migjorn
La mona, un dolç típic de Pasqua molt nostrat
Jaume Fàbrega
És un dolç típic de Pasqua de Catalunya i el País Valencià, incloent la Franja de Ponent
L’Obrador de Lasal, menjars precuinats sostenibles a Mataró
Júlia Gamissans
Lasal del Varador inaugura un establiment de menjars per emportar a Cuinats Amèlia, i manté la seva essència amb els canelons a la carta
L’arròs amb tonyina, un plat de la zona costera d’Alacant
Vicent Marqués
Generalment surt a taula melós o lleugerament caldós, però també hi ha qui el fa sec
El menjador de Ca l’Isidret, l’empremta solidària del Poblenou
Júlia Gamissans
Aquest projecte de restaurant comunitari ofereix menús de qualitat a un preu apte per a totes les butxaques al barri del Poblenou
La sopa de cigrons, un plat antíquissim i molt popular
Vicent Marqués
Era una menja corrent, però ara s’ha perdut el costum de fer-ne i només es conserva per alguns llocs
Els ostrons del Delta, fins i molt gustosos
Júlia Gamissans
Els restauradors del Delta defensen el sabor únic dels ostrons fets a la badia del Fangar i dels Afalacs
Veure més