Reportatges

El Culinary Institute of Barcelona

El Culinary Institute of Barcelona, l’escola que cuina el futur de l’educació

Comparteix
Des de Vadegust ens endinsem a unes de les escoles culinàries de Barcelona que viu la gastronomia des de la pedagogia i des d’un prisma d’aprenentatge total
Diferents smoothies | Freepik

Les begudes més hidratants més enllà de l’aigua

Comparteix
Per a un estiu ben hidratat i amb gust, des de Vadegust et proposem alternatives saludables, naturals i saboroses per mantenir-te fresc durant els dies més calorosos
Una persona fent una foto al menjar amb un mòbil | Freepik

Els 5 ‘influencers’ gastronòmics catalans que t’agradarà seguir

Comparteix
T’apropem cinc perfils gastronòmics que si t’agrada sortir a menjar fora o preparar-te àpats gurmet, cal que segueixis
Amanida de pasta amb pesto suau i verdures | Freepik

Cinc receptes refrescants per dinar de tàper durant l’estiu

Comparteix
Idees fresques, saboroses i mediterrànies per portar de casa a la feina sense perdre el gust ni la gana
Una coca de fruites farcida de crema a la pastisseria Zaguirre | ACN

Tradicions i sabors a la nit del foc

Comparteix
Sant Joan no només té com a plat tradicional la coca, sinó que cada territori ha adaptat la seva pastisseria i gastronomia a l'ocasió
‘Combi’ de peix, patata i carbassó al microones | oncoalicia.com

DIAITA, la nova proposta d’Oncoalícia de la mà de la IA 

Comparteix
El projecte Oncoalícia ofereix un portal amb receptes nutricionals adaptades per acompanyar les persones que segueixen tractaments oncològics
La cap de cuina del Ranxo de Ponts, Rosa Boix, afegeix ingredients a les calderes | ACN

Aquestes són les cinc sopes gratuïtes més antigues de Catalunya

Comparteix
Hi ha escudelles i ranxos que fa més d’un segle que es reparteixen solidàriament a les places del país, sobretot, per les dates de Carnestoltes
Mar i muntanya de pollastre amb gambes | Viquipèdia

Mar i muntanya, una deliciosa barreja d’ingredients de mar i terra

Comparteix
Són plats típics de l’Empordà, que és una terra on hi ha guisats de totes les maneres possibles
Oli d'oliva | Pxhere

La conservació de l’oli d’oliva, un secret poc conegut

Comparteix
L’oli d’oliva és un d’aquells productes que molta gent guarda en setrills petits al costat dels fogons o que deixa enmig de la taula. Per què és important el seu envasat?
Una safata de panellets de pinyons | ACN

La castanyada, una festa que no s’entén sense els panellets (i II)

Comparteix
Els panellets són dolços de massapà molt petits, uns bombons d’ametlla ensucrada, farcits o adornats amb pinyons o ametlles