Vadegust
Els xefs Albert Adrià i José Andrés creen el torró més gastronòmic de Torrons Vicens

S’apropa el Nadal i Torrons Vicens ja ha tret al mercat les seves últimes novetats, carregades de sabors originals i textures suggeridores. Enguany, Torrons Vicens presenta el seu torró més gastronòmic de la mà de dos grans de l’alta cuina: Albert Adrià i José Andrés. Els dos xefs de reconeguda trajectòria s’han unit per a elaborar a quatre mans el torró Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació.

El Cherry Times culmina un minuciós treball de recerca dut a terme per José Andrés i Albert Adrià sota l’atenta mirada del mestre torroner, Àngel Velasco, i un denominador en comú: el talent a l’hora de transformar el torró en art, que es cristal·litza com mai en la nova varietat de Torrons Vicens.

El Cherry Times està elaborat a partir d’una ganache de cireres amb praliné de nous pecanes, cruixent d’arròs i toffee de Ras el Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestratge amb un resultat espectacular.

Una part dels beneficis de la venda d’aquest torró es destinen a recaptar fons per a “Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa