Vadegust
Polèmica per una tapa de truita a preu desorbitat i amb “pa obligatori”

Una tapa de truita amb “pa obligatori” s’ha fet viral a les xarxes socials. Tot ha començat quan la periodista Paz Álvarez ha fet una piulada queixant-se: “Pinxo de truita a la barra de La Primera. No demano pa, el posen i el cobren, 2,30 euros. Li dic a la cambrera que no he demanat pa, i em diu que el pa és obligatori. Això ja em sembla que és massa, o no? “El pa és obligatori”, m’ho tatuaré”, ha escrit.

A més, la periodista ha penjat una fotografia del compte: cafè sol a 2,80 euros, pinxo de tortilla a 4,50 euros, cervesa a 4,50 euros i el pa a 2,30 euros. Total? 14,10 euros per una tapa de truita, un cafè, pa i una canya. Un preu que a les xarxes ha semblat desmesurat.

Aquesta piulada de Paz Álvarez ha obtingut més de 2.000 retuits i 4.300 agradaments. Molts dels usuaris es queixaven que aquest restaurant de Madrid -situat a la Gran Via- té uns preus massa elevats i que el pa no es podia cobrar obligatòriament. Fins i tot FACUA va respondre a la piulada de la periodista deixant clar que “si el preu d’aquest concepte no apareix a la llista de preus no podren cobrar-lo i seria recomanable interposar una reclamació”.

A més, desenes d’usuaris responien al comentari de la periodista penjant fotos d’altres tapes de truita amb el compte, i sempre a preus molt més ajustats, i li recomanaven altres bars i restaurants on gaudir d’una bona truita de patates.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: clotenc a octubre 27, 2021 | 13:14
    clotenc octubre 27, 2021 | 13:14
    Por supuesto que el pan es obligatorio. Y el vino también. ¿No habéis visto Airbag?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa