Vadegust
La pastisseria Juhé de l’Escala fa el millor xuixo del món

El concurs de Millor Xuixo del Món 2022 l’ha guanyat la pastisseria Juhé de l’Escala (Alt Empordà). El responsable de l’establiment, Agustí Gardella, ha recollit el reconeixement aquest diumenge en un acte a l’Auditori de Girona, en el marc del Fòrum Gastronòmic que s’està fent aquests dies a la ciutat. Gardella s’ha imposat a una trentena més de pastissers que s’han presentat al concurs.

Segons el jurat, el xuixo guanyador ha destacat en tots els punts que es valoraven com la qualitat de la crema, del fregit, el sabor i l’aspecte interior. El xuixo de la pastisseria Juhé es pot comprar per dos euros amb quaranta cèntims.

Fòrum Gastronòmic de Girona

El Palau de Fires de Girona ha obert les portes aquest diumenge a desenes de visitants que han volgut veure les novetats del Fòrum Gastronòmic. Es tracta del dia dedicat al públic en general, però que ha comptat amb xerrades i exposicions de xefs reconeguts com Ada Parellada o Jordi Cruz. Aquesta edició del Fòrum se celebra després d’haver-la hagut d’ajornar el novembre passat, quan estava prevista, però que la pandèmia va obligar a aturar.

Aquest diumenge, però, l’aspecte era similar al d’altres edicions, amb la particularitat de l’ús obligatori de la mascareta. Els visitants han pogut veure les novetats d’una edició amb més de 120 expositors i centrada en la innovació i la formació dels futurs cuiners i cuineres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocacorba a març 13, 2022 | 22:45
    Rocacorba març 13, 2022 | 22:45
    Ep ! Potser dic una bertranada. El esmentat xuxo traduït en ptes. son 400 ptes. No cal discutir, si es mes bo o no. Pro, tanto ! tant al bon Preu, com a Bonarea, hi ha 6 o 8 xuxos petis, bonisin per 2,40 €, no cal dir que a casa ens agraden molt. Som del xuxo i del tortell de massapà. Ja no parlo dels tortells de reis, o les coques de santJoan, als supermercat DIA, LIDL, Bonarea, Bonpreu, etc. pel gust, els preu es corectisssim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa