Vadegust
El Millor Torró Artesà de Crema d’Espanya es fa a Barcelona

A Barcelona es fa el Millor Torró Artesà de Crema d’Espanya. Concretament, l’elabora Toni Roig, de la històrica pastisseria La Colmena de Barcelona (situada a la plaça de l’Àngel, 12), que s’ha proclamat guanyador del primer concurs sobre aquest producte organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona.

En aquesta primera edició s’hi han presentat un total de 52 torrons de tot l’estat. El jurat el formaven pastissers de renom, com Lluc Crusellas, Elies Miró i Alberto Díaz. Ells han estat els encarregats de realitzar el tast valorant el sabor, la textura i l’aspecte de les creacions de tots els candidats.

El guanyador del concurs Millor Torró Artesà de Crema d’Espanya | Facebook La Colmena

Per a la valoració, els candidats han lliurat quatre tables de torró en format rectangular elaborades íntegrament amb ametlla, rovell d’ou, lactis (opcional), sucres i aromatitzants, i que havien d’estar cremades per una o per diverses de les seves cares i tenir un pes d’entre 225 g i 325 g per peça.

L’objectiu del concurs és el d’incentivar i premiar les habilitats dels pastissers artesans, buscant el reconeixement a la qualitat de la pastisseria artesana del país.

La pastisseria La Colmena és una de les pastisseries més antigues de Barcelona i acumula més d’un segle d’història.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa