Vadegust
La petició sense sentit d’un client vegà en un restaurant

La coherència està sobrevalorada, segur que sí. I així ho demostra un client d’un restaurant on, entre d’altres plats, serveixen hamburgueses. El compte de Twitter @soycamarero ha penjat una fotografia on es veu el tiquet d’un establiment de restauració que un cambrer, que té per nom Ivan, va atendre el passat dissabte 10 de febrer.

Una hamburguesa vegana en un plat | Pixabay

A la taula 43 de l’establiment s’hi van asseure dues persones. Una d’elles va demanar una hamburguesa americana sense bacon. Fins aquí tot normal. El problema -o la falta de coherència- ve amb la segona hamburguesa. La petició del client és una hamburguesa vegana amb bacon.

Hamburgueses veganes de cigrons | Pixabay

En llegir aquest tiquet, el compte de Twitter @soycamarero ha ironitzat, comentant: “Res és impossible a l’hosteleria”.

L’hamburguesa vegana més gran del món

L’hamburguesa vegana més gran del món va ser certificada el passat 18 de novembre per The Guiness World Rècords i va pesar un total de 358 lliures -uns 162 quilograms-, a més d’estar coberta per altres 15 kg de formatge vegà. Va mesurar gairebé 1,2 metres de diàmetre, va ser elaborada pel productor d’aliments amb seu en Downpatrick (Irlanda del Nord), Finnebrogue Artisan, i està basada en l’hamburguesa Naked Evolution Burguer de la marca.

En la seva elaboració van participar un total de 10 treballadors de l’empresa durant 9 hores i es van ajudar d’una espècie de gronxador per a donar-li la volta. El pes objectiu inicial estava fixat en unes 220 lliures, que corresponen a uns 100 quilograms. Però gràcies a un ampli equip de treballadors (on van participar fins i tot enginyers) es va aconseguir dissenyar i construir cada pas del procés obtenint finalment una hamburguesa 40% més pesada que l’original.

Més notícies
L'hamburguesa vegana més gran del món | Finnebrogue Artisan
VÍDEO | L’hamburguesa vegana més gran del món
Comparteix
Va pesar un total de 358 lliures -uns 162 quilograms-, a més d'estar coberta per altres 15 quilos de formatge vegà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa