Vadegust
VÍDEO | L’hamburguesa vegana més gran del món

L’hamburguesa vegana més gran del món va ser certificada el passat 18 de novembre per The Guiness World Rècords i va pesar un total de 358 lliures -uns 162 quilograms-, a més d’estar coberta per altres 15 kg de formatge vegà, segons publica ‘La Vanguardia’. Va mesurar gairebé 1,2 metres de diàmetre, va ser elaborada pel productor d’aliments amb seu en Downpatrick (Irlanda del Nord), Finnebrogue Artisan, i està basada en l’hamburguesa Naked Evolution Burguer de la marca.

En la seva elaboració van participar un total de 10 treballadors de l’empresa durant 9 hores i es van ajudar d’una espècie de gronxador per a donar-li la volta. El pes objectiu inicial estava fixat en unes 220 lliures, que corresponen a uns 100 quilograms. Però gràcies a un ampli equip de treballadors (on van participar fins i tot enginyers) es va aconseguir dissenyar i construir cada pas del procés obtenint finalment una hamburguesa 40% més pesada que l’original.

Els treballadors de Finnebrogue Artisan preparant l’hamburguesa | Finnebrogue Artisan

Segons va publicar The Irish Post, entre els ingredients que contenia hi havia 162 quilos de proteïna de pèsols sense glútens i soia, 7 kg de formatge vegà, 10 kg de tomàquets, 4,5 kg d’enciam, 2 kg de cebes, 5 kg de cogombrets, 5 kg de cansalada vegana i 5 kg de salsa incorporades en un brioix a càrrec de la fleca local Irwin’s.

Després de la seva elaboració, part d’aquesta hamburguesa va ser servida als empleats de Finnebrogue per a esmorzar i el que va sobrar es va donar a The Simon Community, una organització benèfica per a persones sense llar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa