El formatge Urgèlia guanya l’or en els prestigiosos Sofi Awards

Aquest prestigiós concurs està organitzat per l'Specialty Food Association, i se celebra anualment als Estats Units

El formatge Urgèlia, de la Cooperativa Cadí de la Seu d’Urgell, ha estat guardonat amb l’Or a l’edició d’enguany dels  Sofi Awards, com a millor formatge de llet de vaca. Aquest prestigiós concurs està organitzat per l’Specialty Food Association, i se celebra anualment als Estats Units. En l’edició d’aquest any hi han participat uns 2.000 productes d’especialitat de tot el món.

L’Urgèlia és l’únic formatge de Catalunya reconegut amb la Denominació d’Origen Protegida (DOP Formatge de l’Alt urgell i la Cerdanya), gràcies a la seva alta qualitat, garantia d’origen i llarga tradició. S’elabora amb llet fresca de va pasteuritzada, recollida diàriament als nostres ramaders del Pirineu, zona de gran riquesa natural i de pastures verdes i fresques.

La cooperativa ha assenyalat que “aquest reconeixement ens fa especial il·lusió, ja que coincideix amb la celebració del 105 aniversari de la Cooperativa Cadí i és el resultat de l’esforç, la dedicació i la professionalitat de totes i tots. Socis-ramaders, treballadors, proveïdors, clients i consumidors, feu d’aquesta cooperativa un gran equip i família”.

Comentaris

    Carmen 02/09/2020 11:07 am
    Donde lo puedo encontrar gracias

Nou comentari