El xef Dabiz Muñoz obre un restaurant de menjar ràpid i bé de preu a Barcelona

Estarà situat a l'hotel NH Collection Barcelona Constanza (c/Deu i Mata, 69-99)

Dabiz Muñoz ha decidit obrir un nou restaurant a Barcelona. El xef amb tres estrelles Michelin pel seu restaurant DiverXO -situat a Madrid- obrirà local a la capital catalana el proper 6 d’octubre. Estarà situat a l’hotel NH Collection Barcelona Constanza (c/Deu i Mata, 69-99), en l’espai que ocupava el restaurant Don Giovanni d’Andrea Tumbarello. Es dirà GoXo Barcelona i, com era d’esperar, serà bastant perculiar.

No s’admetran reserves, serà el propi comensal qui es desplaci a la barra per a demanar el seu menjar -de manera que no hi haurà cambrers-, tindrà un preu mitjà de 25-30 euros i la proposta es defineix com a “alta cuina a l’estil fast food”. “S’assemblarà al primer StreetXo que vaig obrir en Callao però no serà un StreetXo”, ha apuntat el xef triestrellat. A més, assenyala que, un cop dins, aquells que vulguin demanar de nou o finalitzar amb postres, comptaran amb una cua ràpida habilitada per a poder-ho fer.

La idea és que el client pugui degustar entre tres i cinc platets ja que la carta està pensada per a compartir. La proposta serà similar a la que trobem en GoXo, el seu servei de delivery, encara que es crearan nous plats com un frankfurt especial, a més d’oferir d’altres que “no servim en el delivery perquè no viatgen bé”, segons ha especificat el xef. Tot això anira regat amb una interessant oferta líquida amb còctels, champagnes i vins tranquils. De moment, el restaurant obre amb un aforament de 40-50 persones (més terrassa) tot i que no descarta augmentar el número de comensals en un futur.

El xef Dabiz Muñoz | Europa Press

El xef va aterrar a Barcelona el novembre de l’any passat per oferir menjar a domicili. Sota el nom de GoXO, el concepte que ja havia triomfat a Madrid, va arribar a la capital catalana per oferir plats d’alta cuina elaborats amb productes de temporada i a domicili. Igual que a la capital espanyola, a Barcelona l’oferta gastronòmica a domicili de Dabiz Muñoz està disponible només a Glovo de dimecres a divendres (19.30-22.30 hores) i dissabtes i diumenges (12.30-16.00 19.30-22.30 hores). 

Dabiz Muñoz, el número 1 del món

Fa només dues setma nes que Dabiz Muñoz va ser considerat el cuiner número 1 del món segons els premis Best Chef. Muñoz va considerar que rebre aquest guardó atorga “un orgull i una responsabilitat increïbles”, i va afirmar que The Best Chef Award és “una de les publicacions més prestigioses al món actualment”. També va indicar que rebre un premi d’aquest tipus és “un somni fet realitat” que reconeix “molts anys de creativitat, dedicació, passió i feina dura”.

Nou comentari