Vadegust
Alcampo compra productes a proveïdors catalans per valor de 683 milions

L’any 2021 Alcampo ha fet compres a 795 proveïdors de productes catalans per valor de 683 milions d’euros, segons ha informat la cadena de supermercats en un comunicat. A més dels 670 milions d’euros en productes que són distribuïts a tots els centres Alcampo, les botigues de Catalunya ofereixen productes de petits proveïdors locals que suposen unes compres per valor de 13 milions d’euros.

Diferents fuets i llonganisses en un supermercat Alcampo | Alcampo

Reforçant la seva aposta per preservar el llegat cultural i gastronòmic de Catalunya, els centres Alcampo senyalitzen i destaquen els productes catalans en els seus lineals, cosa que fomenta el coneixement i consum. Segons l’empresa, Alcampo compra peix a les llotges del litoral català i treballa juntament amb ramaders, envasadors, petits industrials i pagesos catalans per tal de crear un futur pròsper per a tothom impulsant projectes conjunts.

En aquest sentit, la seva línia específica Alcampo Producció Controlada, que busca la sostenibilitat mediambiental i social, a més de la recuperació de sabors i olors d’antany, inclou diferents productes desenvolupats en col·laboració amb productors de Catalunya, com ara la vedella ecològica d’animals criats al Pirineu de la companyia Pirinat o les conserves de fruita elaborades en circuit tancat a la província de Girona per SAFRUNAT.

Un supermercat Alcampo amb productes catalans | Alcampo

Alcampo a Catalunya

Alcampo va començar la seva trajectòria a Catalunya el 1990, any en què va obrir el centre de Sant Quirze, i actualment disposa de 7 hipermercats i 38 supermercats (4 de propis i 34 de franquiciats). En total, els centres propis donen feina a 1.800 persones que poden participar en els plans d’accionariat voluntari de la companyia, la qual cosa significa posseir una part de l’empresa i accedir al repartiment de beneficis anuals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 18, 2022 | 12:18
    Ricard febrer 18, 2022 | 12:18
    Ara només falta que la promoció dels seus productes els faci en català, complint la llei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa