Vadegust
Així és la maduixa més gran del món

De l’hamburguesa vegana més gran del món, a la maduixa més gran del globus terraqüi. La maduixa més gran del món la té un agricultor israelí, segons publica la Cadena Ser, que la mostra amb orgull a diversos periodistes, comparant-la amb una maduixa de tamany normal. La maduixa que té el rècord guinness de ser la més gran del món és pràcticament igual de gran que la mà del seu agricultor.

L’agricultor israelí amb la maduixa més gran del món

En concret, la fruita pesa 289 grams, cinc vegades el pes d’una maduixa normal. S’ha cultivat a Kadima (Israel). Fa 8 centímetres de llarg, 4 cm de gruix i 34 cm de circumferència. Aquest tipus de maduixa, anomenada tendeix a créixer molt, i la temperatura afecta molt en el seu creixement.

La maduixa més gran del món

El rècord anterior el tenia un agricultor japonès, amb una maduixa de 250 grams en la seva collita de l’any 2015.

Beneficis de consumir maduixes

Les maduixes són una de les fruites que més es consumeixen, i el seu consum té grans beneficis per a la salut. Per exemple: afavoreixen una bona digestió, ajuden a perdre pes, són una bona font de vitamina C i ajuden a tenir un cor sa i fort.

La ingesta diària recomanada de maduixes és de 60 mg que servirà per a beneficiar-te d’aquestes millores que ajudaran a tenir una salut de ferro. Tot i així, un estudi publicat ea la revista Nutrients i que ha dut a terme un grup d’investigadors un grup d’investigadors de la Universitat de Nevada i la Universitat Estatal d’Oklahoma per a saber quin consum de maduixes seria l’ideal per a potenciar aquests beneficis conclouen que seria de dues porcions i mitja de maduixes.

A més, les madueixes tenen poques calories. Es calcula que uns 100 grams de maduixes fresques contenen només 33 calories, la qual cosa és molt poc en comparació amb altres aliments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa