Vadegust
El dilema de la truita de patates amb o sense cebra arriba als comptes dels bars

La tuita de patates amb ceba o sense ceba? Aquest és el dilema que sempre persegueix als amants d’aquest plat, però especialment als qui l’han de cuinar. I tal és la polèmica sobre si la truita de patates ha de portar ceba o no, que una cafeteria de Logronyo (La Rioja) ha fet veure que cobrava un suplement a qui demani la truita de patates sense ceba. Així ho ha compartit a Twitter un usuari de la xarxa social.

L’usuari s’ha queixat: “M’han cobrat 1 euro per demanar una truita sense ceba“, ha escrit clarament escandalitzat. A més, el comensal ha afegit una fotografia del compte de la cafeteria Avenida 55, a Logronyo, on es llegeix clarament: “Truita de patates: 9 euros. Suplement per truita sense ceba: 1 euro”.

Però després, l’usuari ha reconegut que era una broma, després que un altre usuari hagi fet una crítica negativa en una web de restaurants: “Simulen factures de consumició falses per a fer-se publicitat gratuïta. Patètic”. Però la resposta de l’usuari que havia compartit el compte del bar és clara: “Ara s’emprenyen perquè el rei va despullat!”

Seguidament, l’home ha agraït la idea als directors de la sèrie ‘La que se avecina’: “Agrair als germans Caballero per donar-me la idea a través de la promo de la seva sèrie ‘El Pueblo’. Un cameo?”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa