Vadegust
El truc infal·lible per saber si la carn és de bona qualitat

Ets un autèntic amant de la carn? Doncs t’expliquem un truc infal·lible per saber si la carn que compres és de bona qualitat o no. Segons assenyala ‘Ok Diario‘, en el cas de la carn la lectura de l’etiqueta per si sola no és suficient. Segurament comprovar la data de caducitat i l’origen és el primer pas però és bo anar més enllà.

En aquest sentit, una de les coses en les quals clarament has de fixar-te si desitges saber que estàs comprant carn de qualitat, és en el color i la textura. De fet, aquests són dos indicadors essencials que la carn és de primera qualitat. En aquest sentit, els experts recomanen verificar que la carn tingui un clar to vermell cirera o fins i tot violaci depenent de quina part de la carn sigui. A més, serà bo verificar també la quantitat de greix que conté, fixant-nos en si la carn té taques i ratlles blanques.

Carn envasada | Pixabay
Carn envasada | Pixabay

Es tracta del greix intramuscular distribuït a la carn de cap de bestiar. Perquè la carn sigui d’alta qualitat, ha de tenir una bona quantitat de greix, ja que això indica la riquesa de grasses monoinsaturades saludables. Aquest tipus de carn prové de bestiar generalment jove i ben alimentat.

Una prova més serà la del tacte: si en pressionar el tros de carn que tenim a les mans, està massa tou o s’enfonsa, és millor canviar de producte. La millor elecció és un tall ferm, compacte i sec. Finalment, si està empaquetat, també serà bo analitzar la integritat del propi embalatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa