Vadegust
El torró més car del món es fa als Països Catalans i es ven a 250 euros la pastilla

El torró més car del món es fa als Països Catalans, i és de la marca ‘1880’. Entre les diverses delícies que són a l’abast dels seus clients, hi ha una recepta amb tòfona blanca d’Alba i pa d’or a 250 euros la pastilla, segons publica el diari ‘ABC’. Aquests ingredients poden aconseguir preus astronòmics en quantitats majors que les necessàries per al dolç nadalenc.

Segons explica el mateix diari, una d’aquestes tòfones, per exemple, es va pagar a 85.000 euros en una subhasta, mentre que el pa d’or s’elabora de manera artesanal en forma de batut amb una làmina del preuat metall, el que dóna una idea del nivell delicatessen que han volgut donar a les seves creacions a la companyia de Xixona.

Torrons de la marca ‘1880’ | Facebook Turrón 1880

La marca ‘1880’ va ser fundada per Bautista Sirvent l’any 1725, amb la creació d’un obrador artesanal dedicat a l’elaboració de torró. Amb el pas dels segles, han passat onze generacions de la saga familiar Sirvent: donant lloc a una marca de torrons i dolços de reconegut prestigi. Des de la seva fundació l’any 1725, partint d’aquell petit obrador, s’han transmès els valors de qualitat, artesania i tradició familiar que han arribat fins als nostres dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa