Vadegust
Tanca sense data de tornada el restaurant Petit Comitè, de Nandu Jubany

El prestigiós xef Nandu Jubany ha anunciat aquest dilluns que el seu restaurant Petit Comitè, situat al Passatge de la Concepció de Barcelona, tanca temporalment com a conseqüència de les actuals restriccions per aturar el contagi de la Covid-19. El xef -que té una estrella en el restaurant Can Jubany de Calldetenes- ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials: “Avui hem de tancar el Petit Comitè”, ha dit.

“No se quant temps serà, és una incertesa”, ha continuat Jubany, que ha culpat el Govern de la situació que viu actualment l’hostaleria: “El govern deu tenir un pla que no ens explica”. “Ens sap greu per tots els nostres clients!!! Una abraçada molt gran i fins aviat!!!”, s’ha acomiadat en el text el xef català, que ha acompanyat el text d’un vídeo del restaurant, on també hi apareix ell.

En el vídeo, Jubany explica que “posem 20 persones en ERTO, i tot això fa llàstima”, i insisteix en carregar contra la el Govern català: “No sé si la Generalitat te alguna estratègia que no ens explica però crec que s’aconseguirà fer molt de mal a la professió i a l’ofici, i no sé qui quedarà viu“. Ara mateix, Nandu Jubany ja té tancat el Petit Comitè, Can Jubany i l’hotel Mas Albereda, però el que encara està funcionant és ‘Jubany a casa’, i també el restaurant que té a Andorra.

“Només volem treballar i fer feliç a la gent que vingui a casa nostra, amb les normes que ens posin. De seguida que ens deixin tornar a treballar, obrirem”, ha conclòs el xef amb Estrella Michelin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa