Vadegust
Tanca el mític restaurant Dirty Duck de Barcelona després de 41 anys

El famós restaurant Dirty Duck de Barcelona ha decidit abaixar la persiana i tancar definitivament, segons publica el diari ‘El Periódico’. El Dirty Duck és un establiment situat al carrer de la Diputació que fa 41 anys que serveix menjar casolà. I el nom del restaurant, d’on ve, es preguntaran molts. La història es remunta a l’any 1980, quan van obrir el negoci. Un germà de l’Emilio, que al començament també era copropietari, anava tot sovint a un local que portava el mateix nom a Anglaterra, i en torvar els va convèncer per posar-li aquest nom al nou restaurant.

L’entrada del Dirty Duck | Foursquare

A més, al restaurant mai han fet cap recepta amb ànec (tot i que la traducció del seu nom seria “ànec brut”). I ara els traspassen i deixen els veïns sense la meravellosa truita que elaboraven, i sense l’estofat de llenties, o el bacallà a la llauna, o els peus de por o el xai rostit dels migdies, i també sense els sopars de tapes.

Segons explica el mateix diari, han superat la pandèmia del coronavirus venent plats per endur i emplenant la terrassa, però ara el problema és l’edat de jubilació, que ja ha arribat. Així que, definitivament, adéu al Dirty Duck i als seus menjars casonals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa