Vadegust
Els sous dels treballadors de les principals cadenes de menjar ràpid

Treballar en un establiment de menjar ràpid és una de les opcions que molts joves fan servir durant els primers anys de vida laboral, ja sigui per manca d’experiència o perquè necessiten diners per pagar-se els estudis. Segons els experts, n’hi ha prou amb passar-se per les webs de cadascuna d’aquestes companyies i constatar que acostumen a tenir una permanent oferta de llocs de feina, als quals es pot accedir sense experiència prèvia o estudis superiors.

Segons publica la cadena COPE, els experts de Glassdoor assenyalen que sempre és millor informar-se dels salaris que s’abonen en cada companyia, i d’aquesta manera poder conèixer els sous de McDonald’s, Burger King, Telepizza, KFC, Vips, Domino’s Pizza o Burger King. N’hi ha prou amb registrar-se en la seva pàgina web i consultar els salaris que es paguen en cada lloc i empresa.

Una pizza | Pixabay

Segons aquestes dades que recull la COPE, un caixer de Burger King pot percebre una nòmina de 1.050 euros mensuals, un encarregat aconseguiria els 1.200 euros o cobrar gairebé 600 per contractes de mitja jornada. A la cadena d’hamburgueseries McDonald’s, el seus salaris oscil·len entre els 23.800 euros bruts a l’any d’un encarregat o els poc més de 14.500 euros bruts anuals que cobraria un ajudant de personal.

A KFC un caixer percep una nòmina d’entre 1.100 i 1.200 euros bruts al mes. Un cuiner de Telepizza, segons el portal especialitzat en ocupació Indeed, obtindria un salari d’uns 1.300 euros bruts mensuals. A la cadena Vip’s el salari va dels 7 euros a l’hora per a auxiliars i ajudants de cuina als gairebé 9 euros/hora que perceben els caps de cuina o menjador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa