Vadegust
“Sobren bars com aquest”, la brutal crítica d’un client descontent

L’enginy dels humans arriba fins a límit insospitables. I és el que li ha passat al client d’un bar de Sant Sebastià, al País Basc, que va quedar insatisfet amb l’establiment. La crítica l’ha recollit el compte de Twitter @soycamarero, i el client va començar criticant: “Kalimotxo (6€) + Canya de 25 cl (4,70€) = 10,70€. Si ets membre de la noblesa, aquest és el teu bar”.

I el text continua amb un to divertit i irònic: “Et cobren pel kalimotxo com si estigués fet d’una barreja de Vega Sicilia Único de 1962 i la primera recepta de Coca-cola fabricada i embotellada a mà pel propi John Stith Pemberton, i per la cervesa com si te la portés personalment un monjo trapenc d’una abadia belga”.

Alhora, critica que “quan ens van portar aquestes meravelloses begudes en gots daurats i amb inscrustacions de diamants fabricats per alquimistes de l’edat mitjana, ens van ‘obligar’ a pagar al moment posant com a excusa que els caps de setmana la política de tan elitista i distingit bar era aquesta, donada la gran afluència de nobles, aristòcrates i infants, quan en el bar hi havia i a la terrassa hi havia quatre persones comptades, no sigui que al veure el compte haguéssim sortit corrents en els nostres imponents corsers (que no ens van faltar ganes de fer-ho).

Però, sens dubte, el pitjor de la crítica arriba al final: “En una ciutat com Sant Sebastià, sobren bars com aquest”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa