Vadegust
Un restaurant mexicà guanya el premi a la millor paella del món

Pot semblar increïble, i fins i tot una broma. Però no ho és: un restaurant mexicà ha guanyat el premi a la millor paella del món. Aquest passat diumenge es va celebrar la 61a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca (València), i el guanyador a la millor paella del món ha estat un restaurant de Mèxic: Crocus Servicios Gastronómicos de Guadalupe (Zacatecas), tal i com publica OK Diario.

El segon i tercer lloc per l’elaboració de la millor paella del món ha estat per al Mesón El Molino (València) i el Bornheimer Ratskeller (Frankfurt), respectivament. En l’àmbit estatal, el premi a la millor paella ha estat per al restaurant Atlàntic 57 (La Corunya).

La paella de Crocus Servicios Gastronómicos | Facebook Crocus Servicios Gastronómicos

Al concurs s’han presentat un total de 42 professionals de dotze països. Tots han elaborat la paella seguint la recepta tradicional en el Passeig de l’Estació de Sueca.

Els ingredients i bases han estat els següents: pollastre, conill, bajoqueta, garrofó, tomàquet, safrà, aigua de l’aixeta, oli, sal i arròs de la zona.

A més dels tres premis a la millor paella del món, s’han lliurat guardons a la millor paella cuinada per un restaurant local, autonòmic, nacional i internacional:

  • Millor paella cuinada per un restaurant a nivell nacional: Restaurant Atlàntic 57 (La Corunya).
  • Millor paella cuinada per un restaurant del País Valencià: Restaurant Al Grano (La Canyada, Paterna).
  • Millor paella cuinada per un restaurant de Sueca: El Rebost Restaurant.
  • Millor paella cuinada per un restaurant de fora d’Espanya: Tasty Paella (Richardson, Texas, els Estats Units)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a setembre 14, 2022 | 08:38
    Observador setembre 14, 2022 | 08:38
    Si és cert. També les millors guitarres espanyoles es constuèixen al Japó, Segur que, si hi haguessin participat restaurants valencians, haguèssin quedat els darrers. Com aquell cas en que, en un concurs d'imitadors de Charlot, hi participà el mateix Charles Chaplin i va que dar en segon lloc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa