Barcelona és una ciutat de bars i restautants. I quan una especialitat gastrònomica es posa de moda, sovint s’obren desenes d’establiments per tota la ciutat. I és precisament el que critica el propietari del restaurant Topik, situat al carrer València de Barcelona.
“Barcelona té nou referent gastronòmic: hem passat dels baos, ceviches,… als brunch. Quatre en el mateix tram d’illa en poc temps”, ha escrit l’amo del Topik en una piulada des del compte oficial del restaurant. A més, ha afegit: “Del pa amb tomàquet amb un bon embotit a la torrada d’alvocat amb ou i molt germinat d’alfals sobre”.
Barcelona tiene nuevo referente gastronómico, hemos pasado de los baos, ceviches,.. a los brunch, 4 en el mismo tramo de isla en poco tiempo.
— Topik Restaurant (@topikrestaurant) January 19, 2022
Del pa amb tomàquet con un buen embutido a la tosta de aguacate con huevo y mucho germinado de alfalfa por encima.#bcnisveryguay
Aquesta piulada ha provocat la reacció d’alguns usuaris, com és el cas d’un que li ha respost: “I la massificació de locals que venen empanades argentines? Al carrer de Sants, en 6 mesos han obert 4, sumats als que ja hi havien abans, hi ha 9 locals des de l’inici fins el final… El que es posa de moda, es massifica i després s’autoregula i mor”.