Vadegust
La “paella gallega” de Dabiz Muñoz que divideix valencians i gallecs

El reconegut xef Dabiz Muñoz ho ha tornat a fer. Ha tornat a aixecar la polèmica i a fer que les seves receptes es facin virals. Ara amb una “paella gallega“, tal i com l’ha definit ell mateix. Els ingredients? “Grelos, papa canària i pulpitos de feira, pimentón fumat de la Vera, volandeira de Pontevedra i infusió aclarida de brou gallec”.

Amb més de 274,4 K de visualitzacions en TikTok i 31.069 likes en Instagram, diu Muñoz que la seva “paella gallega” ho té tot: “el crunchy del socarrat, el cremós de la patata, el fumat del pimentón, la mantega marina que és el pulpito, i això -la volandeira- que és pur iode. Es pot demanar més?”.

@dabizdiverxo Paella Galega ❌⭕️ Grelos, papa canaria, pulpitos a feira, pimentón ahumado De la Vera, volandeira de Pontevedra e…. Infusión clarificada de caldo gallego!!! #viral #cheflife #michelinstar #3michelinstar #paella ♬ sonido original – Dabiz Muñoz

Aquesta és la recepta. I bona pinta en fa. Ara bé, què n’opinen els seus seguidors? Doncs hi ha de tot. Mentre alguns dels seus seguidors a xarxes escrivien que més que una paella, la recepta del xef de DiverXo és un “arròs amb coses”; molts altres asseguraven que “no menjarien això” mai de la vida, tal i com recull ‘La Vanguardia‘.

També hi ha hagut comentaris de decepció i indignació no només per part dels valencians, sinó també d’alguns gallecs, que defensaven que la seva cuina no tenia per què fusionar-se amb d’altres. O els qui estaven espantats davant la idea d’afegir patates a un arròs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa