Vadegust
Oli solidari de la Cooperativa Falset Marçà pel Mount Meru Hospital d’Arusha, a Tanzània

La Cooperativa Falset Marçà té nou projecte: es tracta d’un oli solidari. L’oli Ètim serà també oli d’engranatge per al Quiròfan de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia pel Mount Meru Hospital, d’Arusha, a Tanzània. Segona ha informat la cooperativa, amb la compra d’aquest oli solidari, “es participarà també en la construcció d’esperança, salut, benestar i solidaritat”.

L’oli va presentat en una ampolla de 75cl. i té un preu de 10 euros. Està disponible a les agrobotigues de Falset i Marçà i també a la seva botiga online.

Kili Clinicians és una associació de professionals de la salut que té com objectiu oferir suport assistencial, docent i investigador al nord de Tanzània. Des de 2009, la Cooperativa està vinculada amb la Kilimanjaro Christian Medical University College i el Kilimanjaro Christian Medical Centre – Moshi.

Segons explica la pròpia Cooperativa, el seu oli d’oliva verge extra és “un imprescindible de la dieta mediterrània i de l’alimentació sana sense fer cap renúncia als plaers culinaris”. A més, asseguren que “el zel en la recol·lecció de l’oliva arbequina i un procés d’elaboració ràpid, alhora que respectuós amb el fruit, ens permeten posar a les vostres taules un oli verge extra excepcional, brillant, fresc i afruitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa