Vadegust
La nova proposta culinària per aquest Nadal: torró de pa amb tomàquet

L’empresa Turrones Virginias -amb seu a Reus i Agramunt- acaba de treure al mercat una novetat bastant impactant. Es tracta d’un torró trufat de pa amb tomàquet, oli verd i flor de sal. Aquest producte forma part de la gamma ‘Sublime’, i la pròpia empresa explica a la seva pàgina web que aquesta és “per als més gurmets” i que “ofereix productes innovadors i molt nostres, com el Trufat de Pa amb Tomàquet, Oli Verd i Flor de Sal”.

Turrones Virginias assenyala que el pa amb tomàquet és “un berenar típic català transformat en un sorprenent torró trufat que brilla pel seu sabor i originalitat”. Però l’empresa tarragonina no ha innovat només amb aquest original torró de pa amb tomàquet. Dins de la gamma ‘Sublime’, que s’acaba de presentar, també hi ha: torró de festuc amb mel i tòfona negra; torró trufat de xocolata amb mel, formatge fresc i nous; o torró de Toffee amb cafè d’Etiòpia & nibs de cacau.

Els turrons de la gamma ‘Sublime’ de Turrones Virginias | Facebook Virginias

Peerò no només això, també hi ha un torró de Ratafía de Sant Julià de Lòria, figues i mel d’alta muntanya, i un torró blanc de Reus amb crema d’ametlles i canyella. A més, a aquesta col·lecció cal afegir-hi la novetat de l’any 2020: el Torró trufat de vermut de Reus & Patates Xips. Segona la pròpia empresa, els productes que formen part de la gamma ‘Sublime’ són artesanals i d’edició limitada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa