Vadegust
Mor sobtadament Julián Fernández, propietari del restaurant Taktika Berri

El propietari del restaurant basc -situat a l’Eixample de Barcelona- Taktika Berri, Julián Fernández, va morir aquest diumenge forma sobtada, segons ha publica al seu Instagram el col·lectiu gastronòmic Casacas Rojas. “Ens envaeix la tristesa davant la pèrdua sobtada de l’estimat amic i propietari del Restaurant Taktika Berri, Julián Fernández”, han escrit al post, que han acompanyat d’una fotografia en blanc i negre de la família propietària del Taktika Berri.

L’escrit també assenyala que “al costat de la seva estimada dona, Carmen Erdocia, van obrir amb èxit el prestigiós Restaurant Taktika Berri, que ens emociona des de l’any 1995. Amb els seus fills María i Iker, i tot el seu equip, creen un espai únic on l’equilibri entre excel·lent cuina i servei, afecte i profunda empatia, fan que sempre estigui ple”.

Segons publica el diari ‘La Vanguardia’, fonts properes a la família que van parlar amb ell el dia abans asseguren que es trobava bé, i que la mort ha estat causada per un ictus que l’hostaler, que no patia cap malaltia rellevant, no ha aconseguit superar. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dimarts 8 de febrer en el tanatori de les Corts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa