Vadegust
Aquesta és la millor croqueta de pernil del món

Ets un fan de les croquetes? I, especialment, de les de pernil? Doncs has de saber que la millor croqueta de pernil del món es troba a Albacete. El xef Juan Monteagudo, del restaurant Ababol, es va proclamar vencedor del concurs a la Millor Croqueta de Pernil, que s’ha celebrat a Madrid Fusión, tal i com recull ‘La Vanguardia‘.

En un tast a cegues, un jurat format per professionals del sector de la gastronomia i del periodisme gastronòmic va valorar la beixamel, la fritada, la textura, la finor, el sabor i la qualitat de les receptes presentades. Els xefs Senén González, Xanty Elías i Miguel Carretero (guanyador de la Millor Croqueta de Pernil 2022), la periodista Pilar Salas i l’humorista Carlos Latre van ser alguns dels jutges d’aquesta novena edició.

La croqueta de pernil del restaurant Abadol | Instagram @restauranteabadol

Monteagudo, que va celebrar el títol publicant una imatge a les seves xarxes socials amb el guardó a la Millor Croqueta de Pernil, també va ser candidat al premi Cuiner Revelació de Madrid Fusión “per la inqüestionable personalitat de la seva cuina, el seu domini tècnic i l’ús de la caça i de les verdures de secà, procedents en la seva majoria de les seves finques”, segons afirmen des del congrés gastronòmic.

A més del títol de campió, el cuiner també va ser premiat amb un pernil de Sánchez Romero Cajal, un kit de tall complet oficial de la marca amb ‘jamonero’, ganivet, pinces i davantal inclosos, i un viatge de dues nits a Jabugo (Huelva) per a dues persones.

Aquesta edició del Concurs a la Millor Croqueta de Pernil ha batut un rècord de participació amb més de 50 receptes rebudes, entre les quals s’han seleccionat les 7 finalistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa