El millor croissant artesà de l’Estat es fa a Barcelona. Concretament a la pastisseria Canal, amb dos establiments al carrer Muntaner i Calvet, segons s’ha decidit en el Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya. De fet, és el tercer cop que aquesta pastisseria s’endú el primer premi -ho va fer també els anys 2016 i 2019-.
Enguany s’han presentat al concurs més de 50 pastisseries de tot l’Estat, i el jurat ha estat format per reconeguts professionals del món de la pastisseria. Però finalment ha estat Toni Vera qui s’ha endut el guardó i un premi de 1.000 euros. Un dels aspectes que més ha valorat el jurat en el croissant de la pastisseria Canal ha estat l’equilibri en el sabor.
HEM GUANYAT!! 🥐🥐 #MejorCroissantdeEspanya2022 pic.twitter.com/C2EmKLSi03
— PastisseriaCanal BCN (@CanalPastis) October 4, 2022
La pastisseria Canal va ser fundada l’any 1970 per Xavier Canal, i actualment està dirigida pel seu nebot Luis Estrada. A més, està composta per un prometedor i jove equip.