Vadegust
El millor croissant artesà de tot l’Estat es fa a Barcelona

El millor croissant artesà de l’Estat es fa a Barcelona. Concretament a la pastisseria Canal, amb dos establiments al carrer Muntaner i Calvet, segons s’ha decidit en el Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya. De fet, és el tercer cop que aquesta pastisseria s’endú el primer premi -ho va fer també els anys 2016 i 2019-.

Enguany s’han presentat al concurs més de 50 pastisseries de tot l’Estat, i el jurat ha estat format per reconeguts professionals del món de la pastisseria. Però finalment ha estat Toni Vera qui s’ha endut el guardó i un premi de 1.000 euros. Un dels aspectes que més ha valorat el jurat en el croissant de la pastisseria Canal ha estat l’equilibri en el sabor.

La pastisseria Canal va ser fundada l’any 1970 per Xavier Canal, i actualment està dirigida pel seu nebot Luis Estrada. A més, està composta per un prometedor i jove equip.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa