L’arròs d’Amposta marida amb els vins de la DO Terra Alta

Les Jornades de l’Arròs d’aquest municipi de les Terres de l’Ebre fan còmplices a 10 restaurants amb la garnatxa blanca de la DO Terra Alta

Les Jornades de l’Arròs d’Amposta comencen aquest divendres. Serà tot un mes gastronòmic dedicat a aquest cereal, on una desena de restaurants de la localitat i del Poble Nou del Delta oferiran menús especials elaborats amb l’arròs com a ingredient principal.  

Els vins de la DO Terra Alta seran els encarregats de maridar aquests menús, que giraran al voltant de la gastronomia de temporada d’aquest territori.  

Entre la gamma de plats que s’oferiran, es podran trobar propostes més tradicionals, com ara arròs de verdures amb costella de porc de la Vall o arròs de bacallà, fesols i cloïsses; fins a propostes més innovadores com bacallà torrat amb catifa d’arròs negre amb gingebre o arròs melós d’eriçó de mar amb rovell d’ou adobat en soja. I també en versió postres, amb crema d’arròs amb canyella de xocolata i cruixents d’arròs.  

Tots els menús se serviran amb vins elaborats amb garnatxa blanca de la DO Terra Alta, una varietat molt versàtil pel que fa a maridatges i que acompanya als arrossos, plat típic de les Terres de l’Ebre, territori natural dels vins de la DO Terra Alta.  

Nou comentari