Vadegust
La Fageda celebra 40 anys llançant un iogurt natural d’edició especial

La Fageda celebra el seu 40è aniversari amb el llançament d’Orígens, un iogurt d’edició especial que combina les millors característiques dels seus iogurts naturals i grecs per a crear un producte singular que conserva la naturalitat de l’autèntic iogurt de granja; una nova referència que fa homenatge als orígens del projecte.

Segons ha anunciat l’empresa en un comunicat, aquest lacti “de textura i gust únic” es presentarà a consumidors i prescriptors el pròxim 5 d’abril, en el marc de la fira Alimentaria, amb un showcooking dirigit per la xef i comunicadora Ada Parellada acompanyada de Neus Rabionet. A l’esdeveniment es realitzaran receptes creades especialment per a l’ocasió i es donaran a tastar als assistents, com ja és costum en aquesta fira d’alimentació.

D’aquesta manera, Orígens s’uneix a l’àmplia família de iogurts de La Fageda durant tot l’any 2022 amb motiu de la celebració del 40 aniversari del projecte socioempresarial.

L’entrada a La Fageda | Facebook La Fageda

Més innovacions a Alimentaria

A la presentació d’Orígens se li sumen altres novetats que també es mostraran per primer cop a Alimentaria. D’aquesta manera, La Fageda presentarà tres iogurts nous, incloent-hi l’edició especial; unes noves postres, un nou gust de la seva línia de gelats i el rellançament de la gamma dels seus iogurts cremosos de format de 500 grams.

Per una banda, a més de l’edició del 40 aniversari, s’han creat dos nous productes per a la família dels iogurts naturals i dels iogurts sense lactosa respectivament: el iogurt amb sucre de canya i el iogurt sense lactosa desnatat.

Per altra banda, a la fira també es presentarà el nou flam d’ou, que acompanyarà al ja existent de vainilla a la família de postres de la marca catalana. Així mateix, també es donarà a conèixer el gelat de pastís de formatge, el nou gust original pel qual aposta La Fageda per a satisfer el paladar dels seus consumidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa