Vadegust
Jordi Roca recupera la veu després de perdre-la durant 7 anys

El pastisser Jordi Roca, germà de Joan i Josep Roca, ha recuperat la veu després d’haver-la perdut durant 7 anys com a conseqüència d’una malaltia minoritària anomenada distonia cervical. Ha estat ell mateix l’encarregat d’anunciar-ho a través d’un vídeo publicat a les seves xarxes socials.

“No sabeu l’alegria que tinc de poder fer aquest vídeo amb aquesta veu”, ha començat dient Roca, que ha continuat bromejant: “Se m’ha quedat veu de locutor de ràdio de les 2 de la matinada”. Seguidament ha explicat: “Molts sabeu que fa 7-8 anys em vaig quedar completament disfònic, vaig perdre la veu completament, i en tot aquest temps he tingut moments de pics de veu, però cada vegada estic una mica millor”.

A més, el pastisser relata que “he après a parlar sense esforç. Sembla mentida, però quan et passa una cosa com la que em va passar a mi costa moltíssim tornar a recuperar el fil de la veu”. Alhora, ha aprofitat el vídeo per agrair tot el suport que ha rebut durant aquests anys, i ha reconegut: “Encara tinc dolors al coll, i tensió muscular. Però el millor està per venir”.

Finalment, ha conclòs: “Avui, soc l’home més afortunat del món. Valoreu la veu i el que teniu!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa