Vadegust
Ja hi ha guanyadora de l’estada per a dos a l’Hotel Grèvol Spa de Camprodon

Ja tenim la guanyadora que gaudirà d’una nit inoblidable: una estada a l’Hotel Grèvol Spa de Llanars, a tocar de Camprodon. Mari Àngels Bonel Pascual va participar a través de Facebook en el concurs multixarxa (Facebook i Instagram) que van organitzar Vadegust i l’Hotel Gràvol Spa, i va ser la guanyadora d’una nit en habitació doble superior amb esmorzar buffet amb més de 60 productes locals i accés a la zona d’aigües.

Però en no posar-se en contacte en el termini establert amb aquest diari, el premi va a passar la primera suplent, Sílvia Tort Martínez, que també va participar a través de Facebook (tal i com acredita el certificat de validesa del sorteig). El premi el pot utilitzar qualsevol nit, menys en temporada altíssima (Agost, Puríssima, Nadals).

La Vall de Camprodon, situada a la comarca del Ripollès, forma part d’uns dels paratges més idíl·lics de la nostra terra. Uns paisatges verds per primavera, assolellats a l’estiu, marrons a la tardor, que trenquen l’alè a qualsevol, i també blancs gracies a l’alçada de Vallter. Tots aquests components fan que a la Vall de Camprodon es pugui gaudir tot l’any.

A més, aquesta zona també té els seus productes autòctons, que han arrelat i formen part de la cultura gastronòmica del Ripollès. Exemples en són les trumfes de Molló -una patata amb molt de cos i sabor-, la carn de poltre -amb moltes propietats com el ferro, la vitamina A i C-, les Galetes Birba -al poble de Camprodon-, o l’embotit, amb diversos productors de la zona que exporten a la resta de Catalunya.

La Vall de Camprodon esdevé un canvi cap al turisme de qualitat, un turisme amb valors ecològics per respectar la biodiversitat de la zona.

L'Hotel Grèvol Spa és la porta d'entrada ideal als encants de la Vall de Camprodon / Hotel Grèvol Spa
L’Hotel Grèvol Spa és la porta d’entrada ideal als encants de la Vall de Camprodon / Hotel Grèvol Spa

L’Hotel Grevol, situat a la vila de Llanars, és un hotel construït amb fusta i pedra, ambientat en els xalets austríacs, que disposa de 36 habitacions totalment equipades, un restaurant gastronòmic i una zona termal, que fa venir ganes de capbussar-se per desconnectar i relaxar-se amb un massatge.  

Al restaurant de l’Hotel Grevol hi ha uns grans finestrals per poder gaudir del jardí i del verd de la muntanya, que ajuden a que l’espai sensorial sigui l’adient per aconseguir que l’àpat sigui perfecte.

A la carta del restaurant de l’Hotel Grevol, que regenta l’Ignasi Bergonyó, es troben elaboracions gastronòmiques com el ‘fals tomàquet de favetes i llagostins’, el ‘llobarro amb crema suau d’anxoves i albergínia’, la ‘crema de trumfes amb cansalada a baixa temperatura’ o el ‘magret d’ànec de Vilallonga de Ter amb maduixes  caramel·litzades’, entre d’altres.

Disposa també d’una àmplia selecció de vins i caves per completar l’àpat, i també per arrodonir la vetllada, i seure a la vora de la llar de foc per fer la sobretaula.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa