Ja tenim la guanyadora que gaudirà d’una nit inoblidable: una estada a l’Hotel Grèvol Spa de Llanars, a tocar de Camprodon. Mari Àngels Bonel Pascual va participar a través de Facebook en el concurs multixarxa (Facebook i Instagram) que van organitzar Vadegust i l’Hotel Gràvol Spa, i va ser la guanyadora d’una nit en habitació doble superior amb esmorzar buffet amb més de 60 productes locals i accés a la zona d’aigües.
Però en no posar-se en contacte en el termini establert amb aquest diari, el premi va a passar la primera suplent, Sílvia Tort Martínez, que també va participar a través de Facebook (tal i com acredita el certificat de validesa del sorteig). El premi el pot utilitzar qualsevol nit, menys en temporada altíssima (Agost, Puríssima, Nadals).
La Vall de Camprodon, situada a la comarca del Ripollès, forma part d’uns dels paratges més idíl·lics de la nostra terra. Uns paisatges verds per primavera, assolellats a l’estiu, marrons a la tardor, que trenquen l’alè a qualsevol, i també blancs gracies a l’alçada de Vallter. Tots aquests components fan que a la Vall de Camprodon es pugui gaudir tot l’any.
A més, aquesta zona també té els seus productes autòctons, que han arrelat i formen part de la cultura gastronòmica del Ripollès. Exemples en són les trumfes de Molló -una patata amb molt de cos i sabor-, la carn de poltre -amb moltes propietats com el ferro, la vitamina A i C-, les Galetes Birba -al poble de Camprodon-, o l’embotit, amb diversos productors de la zona que exporten a la resta de Catalunya.
La Vall de Camprodon esdevé un canvi cap al turisme de qualitat, un turisme amb valors ecològics per respectar la biodiversitat de la zona.
L’Hotel Grevol, situat a la vila de Llanars, és un hotel construït amb fusta i pedra, ambientat en els xalets austríacs, que disposa de 36 habitacions totalment equipades, un restaurant gastronòmic i una zona termal, que fa venir ganes de capbussar-se per desconnectar i relaxar-se amb un massatge.
Al restaurant de l’Hotel Grevol hi ha uns grans finestrals per poder gaudir del jardí i del verd de la muntanya, que ajuden a que l’espai sensorial sigui l’adient per aconseguir que l’àpat sigui perfecte.
A la carta del restaurant de l’Hotel Grevol, que regenta l’Ignasi Bergonyó, es troben elaboracions gastronòmiques com el ‘fals tomàquet de favetes i llagostins’, el ‘llobarro amb crema suau d’anxoves i albergínia’, la ‘crema de trumfes amb cansalada a baixa temperatura’ o el ‘magret d’ànec de Vilallonga de Ter amb maduixes caramel·litzades’, entre d’altres.
Disposa també d’una àmplia selecció de vins i caves per completar l’àpat, i també per arrodonir la vetllada, i seure a la vora de la llar de foc per fer la sobretaula.