El perfil d’Instagram de Vadegust i el Facebook de Vadegust estrenen un nou concurs per gaudir d’una nit inoblidable. Es tracta d’un sorteig d’una estada a l’Hotel Grèvol Spa de Llanars, a tocar de Camprodon: una nit en habitació doble superior amb esmorzar buffet amb més de 60 productes locals i accés a la zona d’aigües. El premi es pot utilitzar qualsevol nit, menys en temporada altíssima (Agost, Puríssima, Nadals). Es tracta d’un sorteig multixarxa (Instagram i Facebook), de manera que si participeu als dos perfils teniu més possibilitats de guanyar. Tens temps fins divendres 14 de maig a les 12 hores.
La Vall de Camprodon, situada a la comarca del Ripollès, forma part d’uns dels paratges més idíl·lics de la nostra terra. Uns paisatges verds per primavera, assolellats a l’estiu, marrons a la tardor, que trenquen l’alè a qualsevol, i també blancs gracies a l’alçada de Vallter. Tots aquests components fan que a la Vall de Camprodon es pugui gaudir tot l’any.
A més, aquesta zona també té els seus productes autòctons, que han arrelat i formen part de la cultura gastronòmica del Ripollès. Exemples en són les trumfes de Molló -una patata amb molt de cos i sabor-, la carn de poltre -amb moltes propietats com el ferro, la vitamina A i C-, les Galetes Birba -al poble de Camprodon-, o l’embotit, amb diversos productors de la zona que exporten a la resta de Catalunya.
La Vall de Camprodon esdevé un canvi cap al turisme de qualitat, un turisme amb valors ecològics per respectar la biodiversitat de la zona.
L’Hotel Grevol, situat a la vila de Llanars, és un hotel construït amb fusta i pedra, ambientat en els xalets austríacs, que disposa de 36 habitacions totalment equipades, un restaurant gastronòmic i una zona termal, que fa venir ganes de capbussar-se per desconnectar i relaxar-se amb un massatge.
Al restaurant de l’Hotel Grevol hi ha uns grans finestrals per poder gaudir del jardí i del verd de la muntanya, que ajuden a que l’espai sensorial sigui l’adient per aconseguir que l’àpat sigui perfecte.
A la carta del restaurant de l’Hotel Grevol, que regenta l’Ignasi Bergonyó, es troben elaboracions gastronòmiques com el ‘fals tomàquet de favetes i llagostins’, el ‘llobarro amb crema suau d’anxoves i albergínia’, la ‘crema de trumfes amb cansalada a baixa temperatura’ o el ‘magret d’ànec de Vilallonga de Ter amb maduixes caramel·litzades’, entre d’altres.
Disposa també d’una àmplia selecció de vins i caves per completar l’àpat, i també per arrodonir la vetllada, i seure a la vora de la llar de foc per fer la sobretaula.
Com participar-hi
Pots participar al sorteig des d’Instagram:
O des de Facebook: