Vadegust
L’ingredient ocult dels Petit Suisse que et sorprendrà molt

Qui no ha pres un Petit Suisse quan era petit? I potser fins i tot en prens algun de tant en tant encara! Però sovint ens han explicat tot de coses sobre els Petit Suisse que no són veritat, com per exemple que es tracta d’un tipus de iogurt. Doncs bé, això no és cert: en realitatl, els Petit Suisse són una espècie de formatge fresc amb un alt contingut en sucre, tal i com publica Ok Diario.

Els experts assenyalen que, sobre la base de la norma de qualitat que regula els productes lactis a Espanya, perquè un producte pugui ser considerat iogurt ha d’haver estat obtingut amb llet coagulada per fermentació làctica mitjançant l’acció de Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus.

Petit Suisse

Però els Petit Suisse, tot i que la seva textura és similar a la del iogurt i al fet que conté alguns ferments làctics, no estan elaborats com una de les varietats de iogurt que hi ha a la venda en els supermercats. És més, ni tan sols si s’elaboren com un iogurt podrien denominar-se com a tal, sinó llet fermentada, perquè no contenen els ferments làctics que estableix la normativa.

El principal ingredient dels Petit Suisse és el formatge fresc, i no el iogurt. La raó per la qual la seva textura i aparença s’assembla més a la d’un iogurt és perquè, a més de formatge fresc, conté multitud d’ingredients i substàncies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa