Vadegust
La indignació d’un cambrer per com han deixat uns nens la taula del bar

Que els cambres acaben aguantant l’inaguantable ja ho sabem. Però hi ha clients que traspassen tots els límits. És el cas d’uns nens que van anar a dinar a un restaurant i van deixar la taula feta un autèntic desastre, tal i com ha denunciat el compte de Twitter @soycamarero. En la imatge es veuen diverses llaunes de refrescos a la taula barrejades amb el menjar, que ni tan sols està als plats.

Així van deixar uns nens la taula del restaurant on havien dinat | Twitter @soycamarero

“Meravellós inici del cap de setmana. Nens de 12-13 anys jugant a la guerra de menjar“, ha escrit el cambrer a Twitter, i ha afegit una pregunta, interpel·lant els seus més de 35.000 seguidors: “Què faig davant d’això? Obrim debat”.

Piulada viral

I la piulada es va fer viral, de manera que les respostes dels seus seguidors no s’han fet esperar. “Que ho vegin els pares, a veure si els cau una mica la cara de vergonya”, “M’acosto educadament, i els convido que marxin a la seva santa casa, i que no tornin mai mes! Això sí, abans de res els dic que les porcades les netegin, que donem servei però no som servents!”, “Jo personalment, els crido l’atenció i si no deixen de comportar-se com a porcs els “convido” a abandonar el local”, “Suplement important per neteja, i que paguin els pares, veuràs com els ensenyen a comportar-se fora de casa seva”, han estat algunes de les respostes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a febrer 25, 2022 | 09:05
    ciutadà febrer 25, 2022 | 09:05
    Doncs és molt possible que els pares d'aquests, diguem-ne jovenets, no els diguessin res. Es podrien traumatitzar si se'ls renya. I així anem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa