Vadegust
El grup Cal Blay celebra 40 anys amb 40 experiències gastronòmiques

El Grup Cal Blay celebra aquest 2022 el seu 40è aniversari amb una programació de 40 experiències gastronòmiques al llarg de tot l’any que inclouen la reobertura del primer restaurant que la família Carda Torné va posar en marxa l’any 1982 a Sant Sadurní d’Anoia, una setmana de sopars amb menú i preu de fa quaranta anys i, entre d’altres, visites guiades a les cuines i magatzems centrals de Sant Pere de Riudebitlles, on el xef Fèlix Aranda i el seu equip creen els menús, desenvolupen noves receptes i des d’on s’elabora tota la línia destinada al servei de càtering.

Reobre el primer restaurant de la família

Santi Carda, gerent de Cal Blay, ha assenyalat que amb aquestes quaranta experiències gastronòmiques el grup pretén donar-se a conèixer i fidelitzar els milers de clients que després de quatre dècades continuen confiant en la seva oferta gastronòmica. Per això, una de les propostes més emblemàtiques per commemorar el 40è aniversari serà la reobertura del primer restaurant que la família Carda Torner va posar en marxa el 1982 al carrer Josep Rovira 11 de Sant Sadurní d’Anoia i on s’hi celebraran Sopars Clandestins -així els han anomenat- amb un aforament màxim de 40 persones i amb menú sorpresa.

Sopars de la Pesseta, plats i preus de fa 40anys

Una altra de les activitats destacades d’aquest aniversari seran els Sopars de la Pesseta, que se celebraran la setmana del 28 de febrer al 5 de març, al restaurant Cal Blay Vinticinc. Sota el lema Plats i preus de fa 40 anys, s’ha elaborat un menú com els que es feien fa 40 anys al preu de fa 40 anys, o sigui 2,50€ per persona. L’aforament també serà limitat i s’haurà de reservar plaça prèviament a www.calblay.com/agenda

Visita guiada al pulmó de Cal Blay

El divendres 13 de febrer també s’ha programat una visita guiada a les instal·lacions de Sant Pere de Riudebitlles, on es podran veure les cuines i magatzems tot fent una copa de cava. Aquesta visita serà gratuïta i oberta a tot el públic prèvia inscripció.

La resta d’activitats programades amb motiu del 40è aniversari inclouen calçotades en cellers del Penedès i restaurants que regenta el Grup Cal Blay, sopars maridatges, festivals musicals, cursos de cuina i festes populars com Carnaval, Sant Jordi o la revetlla de Sant Joan. Tota la programació es pot consultar al web www.calblay.com/agenda.

El grup Cal Blay celebra 40 anys | Cedida

Cal Blay, referent gastronòmic als festivals musicals

Precisament, i coincidint amb la celebració del 40è aniversari, el Grup Cal Blay aposta per la col·laboració en festivals i activitats de caire cultural que incorporin la gastronomia com una de les ofertes principals. En aquest sentit, Cal Blay s’encarregarà per segon any de tot el servei de restauració del Festival Jardins Terramar de Sitges, un dels principals esdeveniments musicals del país que se celebra entre la segona quinzena de juliol i la primera d’agost.

Cal Blay Food Lovers, nova marca “gamberra” per a festivals i festes del calendari

Tota l’oferta gastronòmica relacionada tant amb els festivals musicals com amb festes o celebracions assenyalades en el calendari es promocionaran a partir d’aquest 2022 sota la marca Cal Blay Food Lovers, un concepte gastronòmic més informal, insòlit i gamberro, que fusiona la gastronomia, la cultura i la diversió, sense deixar de banda la qualitat i els valors de la marca Cal Blay.

Quaranta anys cuinant bons moments

El Grup Gastronòmic Cal Blay va néixer a Sant Sadurní d’Anoia l’any 1982 de la mà de Pere Carda i Maria Torné, pares del Santi, el Jordi i l’Anna, avui al capdavant del negoci. El matrimoni Carda Torné va fundar el seu primer restaurant després d’uns anys al capdavant del bar de l’Ateneu de Sant Sadurní, on la cuina de Maria Torné va ser una descoberta i va començar a ser apreciada. L’experiència dels pares i l’esperit emprenedor dels fills va fer que l’any 2000 el grup decidís fer una aposta pels serveis de càtering i els casaments que l’ha convertit en una de les primeres empreses catalana de referència del sector.

El grup actualment també gestiona vuit espais de restauració: Cal Blay 25, el primer restaurant que va obrir el grup a Sant Sadurní d’Anoia, El Mirador de les Caves (Subirats), El Nàutic (Vilanova i la Geltrú), La Masia (Esplugues de Llobregat), Els Jardins de Codorniu (Sant Sadurní d’Anoia), La Plural, un nou concepte de menjar saludable i innovador amb seus a Sant Sadurní i Vilanova i inaugurats en plena pandèmia, i, recentment, han posat en marxa el Gastrobar Cal Blay Camp Nou, la nova proposta de restauració ubicada a les instal·lacions del FC Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa