Vadegust
La Fira de l’Oli de les Borges Blanques serà presencial i virtual

Del 21 al 23 de gener tindrà lloc enguany la 59a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que en aquesta edició combinarà les modalitats presencial i virtual, ja que l’any passat va tenir una molt bona acceptació per part de visitants i expositors. L’encarregada d’inaugurar la fira serà la consellera Violant Cervera, mentre que la cloenda anirà a càrrec de la cuinera i empresària Teresa Carles.

L’edició d’enguany tornarà a tenir una botiga en línia que facilitarà la compra d’oli a través dels comerços electrònics dels expositors. Tot i que enguany s’han incorporat els diferents protocols establerts per les autoritats sanitàries, s’ha decidit anul·lar el Concert de l’Oli del dissabte a la nit, els dinars populars de divendres i dissabte al migdia i els Tres Tombs de Sant Antoni del migdia de diumenge.

Oli d'oliva | Pixabay
Oli d’oliva | Pixabay

L’edició 2022 de la Fira de l’Oli comptarà, però, amb un circuit induït dins dels pavellons amb un únic sentit de circulació i totes les mesures de seguretat que marquen els protocols sanitaris. Tot i això, els expositors i l’Oli Bar oferiran tastos individualitzats i s’amplia l’Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli per poder garantir les distàncies de seguretat entre les diferents persones assegudes al recinte que acollirà els actes més destacats del certamen.

Una vuitantena d’expositors d’oli i productes de proximitat

En aquests moments, la Fira de l’Oli ja compta amb un 100% d’ocupació. En total, reunirà 30 expositors del sector de l’oli de qualitat verge extra i 49 expositors vinculats amb la resta de la indústria agroalimentària de proximitat, que ocuparan entre tots una superfície de més de 5.000 metres quadrats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa