Vadegust
Un excap de Carrefour i un altre d’Apple, la clau de l’èxit de l’empresa culinària de Belén Esteban
agraph -->

Primer van ser el gaspatxo i el salmorejo. I després les patates fregides i les cremes. Amb aquests productes Belén Esteban s’ha iniciat en el món empresarial, amb la seva cara impresa en l’envàs i el seu cognom donant nom a la marca, Sabores de la Esteban. L’objectiu? Diversificar els seus ingressos, que procedien principalment a la seva col·laboració en els programes de Telecinco ‘Sálvame’ i ‘Sábado Deluxe’. I l’ha encertat, perquè els seus productes han tingut una gran acollida entre els clients.

Tot i que, segons publica ‘El Periódico de España’, a l’hivern aquests productes només estan disponibles en els supermercats de la marca Carrefour i Alcampo, els menjars -que, efectivament, van aconseguir bones crítiques a les xarxes socials però una mala nota de l’OCU, que va posar un 6,3 al gaspatxo- van estar a la venda en El Corte Inglés, DIA, Supersol i altres grans establiments.

Belén Esteban menjant les seves patates fregides | Instagram ‘Sabores de la Esteban’

I és el mateix diari qui explica d’on ve l’èxit dels productes de la tertuliana televisiva. Són dos factors clau: la popularitat de Belén Esteban, que li obre portes a l’hora de trobar proveïdors i d’arribar a les botigues; i els seus socis: dos experts en distribució amb més de deu anys d’experiència en el sector.

Esteban ha comptat en algunes entrevistes que van ser el seu marit Miguel i el seu amic Rubén els qui la van animar a crear una cosa pròpia. Rubén és Rubén Gómez, propietari del 16% de la companyia segons informació mercantil revisada pel mateix diari, i soci del Museu Chicote i el Mercat de la Reina, una famosa cocteleria i un restaurant situats a la Gran Via madrilenya.

Gómez va ser director general de botigues de la desapareguda cadena de decoració Musgo i gerent sènior de la botiga d’Apple al centre comercial Madrid Xanadú. En el Museu Chicote i el Mercat de la Reina, Gómez és soci de Carlos Padura, el tercer soci de l’empresa de Belén Esteban. Padura va treballar durant dotze anys com a director de compres de Pryca, l’actual Carrefour.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa