Vadegust
Es busca el ‘Millor Croissant Artesà de Mantega’ de tot l’Estat espanyol

Ja queda poc per saber quin és el millor croissant artesà de mantega de l’Estat espanyol. El pròxim dilluns 5 d’octubre se celebrarà la XIII edició d’aquest concurs, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. Hi competiran pastisseries de tot l’Estat amb l’objectiu de demostrar davant d’un jurat professional que el seu és el millor croissant artesà de mantega del país.

Els candidats, que es poden inscriure fins a l’1 d’octubre a través del web del Gremi, hauran de lliurar 12 croissants artesans de mantega cuits el dilluns 5 d’octubre entre 8h i 10h a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. A les 10.30h, un jurat professional començarà la degustació i deliberació. A les 13h, es donarà a conèixer el guanyador, un anunci que aquest any serà via online (a través del perfil d’Instagram @EPGB_Barcelona), amb motiu de les mesures extraordinàries per la COVID-19.  

L’objectiu del concurs és incentivar i premiar les habilitats dels pastissers artesans en brioixeria, tot buscant el reconeixement a la qualitat de la pastisseria artesana del país. L’any passat, es va fer amb el títol el pastisser Toni Vera de la pastisseria Canal de Barcelona. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa